מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתאמנת ולא מרזהטליה09/10/2013
שלום,
שמי טליה, 1.67 סמ, משקל נוכחי 56. אני לאחר ( לפני 3 חודשים) הפלה מאוחרת, שהשאיר עקבות על גופי, כלומר המשקל שלי אמור להיות סביב ה52. אני מרגישה ממש לא טוב עם עצמי כעת-פשוט לא מצליחה לרזות, אלא להפך עולהבמשקל, הכיצד???
אני מאמנת כבר שנים,הפסקות קצרות בין לבין. האימונים בין 3-4 בשבוע, ספינניג, ריצה, כשעה כל פעם. מרגישה שאימונים שלי ממש אפקטיביים.
תזונה הנעה בין 1000-1300 קלוריות. ללא אכילה של בשר ודגים במהלך השבוע. רק סופי שבוע. רוב התזונה עומדת על קטניות, המון ירקות, גבינות 3-5% שומן ומעט מאוד שומן.(שקדים טבעיים, כפית שמן זית)
כיצד אפשר להסביר את זה? האם יש קשר הורמנלי?
מתסכל אותי ששנים נהגתי כך מבחינת תזונה וספורט והמשקל היה תקין נע תמיד בין 50-52. וכעת בכל פעם שאני נשקלת מתווסף לי עוד קילו למשקל..
אשמח לתשובה, תודה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאמנת ולא מרזה - תגובה
עופר קיס09/10/2013הגוף בסטרס - תעלי לפחות 200 קלוריות. יתכן וצריך יותר חלבון - עשי חשבון לפי 1.5 גרם לק"ג
בצעי אימונים קצרים יותר אך על פני כל היום.
אימוני כוח של תרגילים מורכבים ( אחרי חיזוק רצפת אגן ו CORE) 30 דקות פעמיים בשבוע בנפרד מאירובי
בנוסף בדקי רמות אסטרוגן ופרוגסטרון , אולי עדיין גבוה ולא מאפשר לרדת בשומן.
הכי טוב ללכת לתזונאי ספורט דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)