מתאמנת ולא מרזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאמנת ולא מרזה
    טליה
    09/10/2013

שלום,
    שמי טליה, 1.67 סמ, משקל נוכחי 56. אני לאחר ( לפני 3 חודשים) הפלה מאוחרת, שהשאיר עקבות על גופי, כלומר המשקל שלי אמור להיות סביב ה52. אני מרגישה ממש לא טוב עם עצמי כעת-פשוט לא מצליחה לרזות, אלא להפך עולהבמשקל, הכיצד???
    אני מאמנת כבר שנים,הפסקות קצרות בין לבין. האימונים בין 3-4 בשבוע, ספינניג, ריצה, כשעה כל פעם. מרגישה שאימונים שלי ממש אפקטיביים.
    תזונה הנעה בין 1000-1300 קלוריות. ללא אכילה של בשר ודגים במהלך השבוע. רק סופי שבוע. רוב התזונה עומדת על קטניות, המון ירקות, גבינות 3-5% שומן ומעט מאוד שומן.(שקדים טבעיים, כפית שמן זית)

כיצד אפשר להסביר את זה? האם יש קשר הורמנלי?
    מתסכל אותי ששנים נהגתי כך מבחינת תזונה וספורט והמשקל היה תקין נע תמיד בין 50-52. וכעת בכל פעם שאני נשקלת מתווסף לי עוד קילו למשקל..

אשמח לתשובה, תודה טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתאמנת ולא מרזה

הוספת תגובה

• מתאמנת ולא מרזה - תגובה

עופר קיס
    09/10/2013

הגוף בסטרס - תעלי לפחות 200 קלוריות. יתכן וצריך יותר חלבון - עשי חשבון לפי 1.5 גרם לק"ג
    בצעי אימונים קצרים יותר אך על פני כל היום.
    אימוני כוח של תרגילים מורכבים ( אחרי חיזוק רצפת אגן ו CORE) 30 דקות פעמיים בשבוע בנפרד מאירובי
    בנוסף בדקי רמות אסטרוגן ופרוגסטרון , אולי עדיין גבוה ולא מאפשר לרדת בשומן.

הכי טוב ללכת לתזונאי ספורט דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו