מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחוזי שומןהילה09/10/2013
היי,אני בת 26 שוקלת 66.6, גובה 173. מתאמנת בחדר כושר קרוב לשנה.מבצעת אימון שכולל משקולות ואירובי (ספינינג וקיקבוקס) חמש פעמים בשבוע.בנוסף אני שומרת על תזונה ללא פחממות.ירדתי יפה במשקל וגם באחוזי שומן.אני עכשיו באחוז שומן 19 ומשהו(לא זוכרת בדיוק.את המדידה עושה מדריך הכושר שלי בעזרת קליפר) בחודשיים האחרונים אני עולה במשקל, יורדת באחוזי שומן ובהיקף. האם זה הגיוני שבמשך החודשיים האלה עליתי 3 קילו שהם בעצם שריר?!זה תקין?יש צורך ליחס חשיבות למשקל? בנוסף רציתי לדעת מהו אחוז השומן שנורמלי לאישה?האם האחוז שומן שאני נמצאת בו (שואפת להגיע ל17) עלול לגרום לבעיה כלשהי?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי שומן - תגובה
ד''ר איתי זיו10/10/20131. מעולה.
מתחת ל- 22% שומן זה מצריך השקעה לא מעטה , אימונים ותזונה קפדניים ובהחלט - אופי.
2. מתחת ל- 17% לא בעייתי. הבעיות.. עלולות להיות מתחת ל- 14% או אז עלול המחזור החדשי להפסיק ועימו הרבה בעיות נוספות. לכן הדבר מקובל רק אצל ספורטאיות הישגיות ולא אצל נשים ממוצעות .
3. לא סביר כלל לעלות 3 ק"ג ב- חודשיים ועוד אצל אישה. מציע לפנות לדיאטן ספורט קליני ואז במדויק תוכלי לדעת מה בדיוק עלה. בפועל אם ההיקפים דווקא ירדו ייתכן שהעלייה במסת השריר התרחשה אך כאמור לא סביר הנתונים המצוינים.
בברכה ותמשיכי כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)