לימודים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים.
    אנה
    10/10/2013

שלום,רוצה לישאול את מי שיודע.אני מדריכת כושר,חדר כושר,פילאטיס,עיצוב גוף ועוד...
    אני רוצה לקבל התמחות בתזונה על מנת לעבוד כתזונאית ספורט.יש שני מוסדות שאני מכירה:אוניברסיטה עברית ברחובות ששם אפשר לעשות תואר בתזונה וזה דורש הרבה זמן ומאמץ ומקום השני זה מכללת רידמן לרפואה משלימה שיש לה מגמה לתזונה טבעית וגם שם נלמדת תזונת ספורטאים.האם תעודה של מכללת רידמן יכולה להספיק? והאם יש עוד מוסד אחר או קורס שאני לא מכירה? רצוי באזור ירושלים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים.

הוספת תגובה

• לימודים. - תגובה

ד''ר איתי זיו
    10/10/2013

מעדכן.
    1. ניתן ללמוד באריאל תזונה. תל חי וכן הוניברסיטה העברית בירושליים או ברחובות.
    2. אין באר לימודי תזונת ספורט באופן אקדמאי אלא רק השתלמויות שונות. בחו"ל יש הרבה מוסדות וגם תואר שלישי בנושא. זה מדע מורכב מאוד.
    3. לימודי תזונה במוסדות רפואה משלימה הנם סיפור אחר לחלוטין ואסכולה שונה. אמנם מקבלי כלים רבים אך הדרך בכלל לא דומה.
    4. עםתעודה של מוסדות של רפואה משלימה בעייתי לעבוד במוסדות השייכים למשרד הבריאות כמו: בתי חולים, קופות חולים, ועוד. לשיקולך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו