לד"ר זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר זיו
    בר
    15/10/2013

שלום
    נכנסתי למאמר באתר אמריקאי על כושר גופני, המאמר נכתב על ידי מאמן כושר של קבוצת כדורגל מקצוענית בארה"ב.
    הכתבה הייתה על התאוששות למחרת משחק כדורגל.
    זה מה שהיה כתוב שצריך לעשות:

Just Easy Jog , Speed 9-10 km/h.
    30 min. Followed by intermittent Dynamic flexibility ( movement prep style)

1.תוכל להסביר לי איך אני יודע מה זה מהירות 9-10 כי אף פעם לא רצתי על הליכון?

2.מה זה אומר : גמישות דינמית לסירוגין (בסגנון הכנת תנועה" איך מבצעים את זה?

3. שאלה אחרת: אני מבצע תרגיל לזוקפי הגו על בשכיבה על הבטן, בתרגיל אני שם 2 ידיים על המצח ומתחיל פשיטת גו לפנים(הפלג גוף עליון לא עולה). המדריך אמר לי שמומלץ לשים את 2 הידיים מתחת לסנטר.
    רציתי לשמוע דעתך מה ההבדל בין התרגילים?

תודה רבה איתי אין כמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר זיו

הוספת תגובה

• השלמה

בר
    15/10/2013

בשאלה השלישית התכוונתי שהפלג גוף תחתון!!! לא עולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיתי

ד''ר איתי זיו
    15/10/2013

מעדכן..
    לגבי ריצה, מדובר על קצב של 9-10 קמ"ש בממוצע במסילה. קצב קל יחסית. מתאים לשיפור יכולת אירובית ובטח לשינוי הרכב הגוף. פחות מתאים כשמדובר על אימונים איכותיים. גמישות דינמית מדובר על ביצוע ניות בתרגילים השונים המיועדים לשיפור טווחי התנועה של השרירים הפועלים בתרגילים השונים. ישנן מספר שיטות וחשוב שבמידה ומבצעים תרגילים דינמיים לא מדובר במתאמן מתחיל.
    לגבי פשיטת עמוד שדרה. מומלץ באמת להניח הידים מתחת למצח ולא מתחת לסנטר מכיוון שהעומס על עמוד השדרה הצווארי עולה באופן משמעותי. ברם דרגת הקושי הנה גבוהה יותר.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו