מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקוואטyy16/10/2013
יש לי בעיה "קטנה" (גדולה) בתרגיל שהיתי רוצה לפתור כשאני עושה תתרגיל עם מוט בלי משקל קשה לי ממש לרדת (מרגיש לי לא נוח )ומצד שני בלי מוט אני יורד חלק וטוב ומרגיש טוב....אז למה עם מוט "קשה"יותר לגוף לרדת למצב ישיבה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקוואט - תגובה
ד''ר איתי זיו19/10/2013מציע לבצע התרגיל עם משקולות יד המוחזקות לצידי הגוף, לבדוק שאין טעות בביצוע התרגיל. קרי, הגו לא מוטה לפנים יתר על המידה, העקבים לא עולים, התנועה לא מתחילה מהברכיים וכדומה. ניתן אולי לשלוח לי התמונות של הסקווט אותו הנך מבצע. בפועל סקווט הנו תנועה של ישיבה. חשוב לתרגל ולבצע נכון מה גם שביצוע שגוי מעלה עומס על מפרקי הגוף השונים.
בברכה
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת תנועה
yy07/11/2013למה אסור להתחיל תתנועה בתרגיל מהברכיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
שימי07/11/2013שהבירכיים לא גולשות קדימה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת תנועה - תגובה
ד''ר איתי זיו12/11/2013העומס על הפיקה של הברך - גבוה מאוד. ככל שהברך קדימה יותר מכפות הרגליים העומס יעלה בהתאמה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
yy14/11/2013מה אתה אומר על הסרטון הבא?הוא אומר להתחיל תנועה מהברככים כי רק ככה הגב לא מתעגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרטון
yy14/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר איתי זיו21/11/2013לא מדויק. בפועל תנועה מהברכיים תגרום למעבר הברכיים של כפות הרגלים באופן משמעותי ועומס רב על הפטלה!! השורה התחתונה ההגדרות פחות עקרוניות אלא אופן הביצוע. הברכיים לא אמורות לעבור הברכיים בזווית של 90 מעלות במפרק הברך אך כן יעברו אצל חלק ניכר מהמתאמנים. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)