מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפיפות בטן, גב כפוף אבל חולה ספורטרון26/10/2013
אני בחור אתלטי ורזה שעד לפני שנה וחצי היה חורש ריצות וכדורסל.
מגיל 16 הגב שלי נהיה כפוף ואתמול ראיתי את התרגיל
"Prone Y Extension" (בתמונה המצורפת)
5-10 שניות*כ-5 חזרות(אני עושה)*3 סטים
*אני רוצה להוסיף שכבר שלושה שבועות אני דואג לאכול 3 ארוחות ביום המורכבות מכ-250 גרם ו-4 כוסות מים
2 שאלות:
כמה פעמים בשבוע לעשות את התרגיל Y וכמה תרגילי בטן(אני משלב כמה)?
אם יש הצעות לשיפור, הם יתקבלו בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההמלצה שלי שתתחיל לקרא קצת באינטרנט
בני28/10/2013על אימוני כוח ותרגילים מורכבים. תתחיל נגיד באתר קילוגרם.
זה יעזור לך להפסיק לעשות כל מיני תרגילים חסרי תועלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המטרה שלך??
שימי29/10/2013??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישר את הגב...
רון29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית בבדיקה אצל רופא מתאים?
בני30/10/2013היית בבדיקה אצל רופא מתאים שבדק מה הסיבה שהגב מכופף?
כי אם יש לך בעיה בחוליות או במבנה הגב אז אולי אסור לך לעשות דברים מסויימים.
אבל אם הבעיה היא רק בגלל ששרירי הגב חלשים אז אתה צריך לעשות תרגילים שיחזקו אותם.
וזה אומר בעקרון עבודה עם משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישר את הגב... - תגובה
עופר קיס03/11/2013תרגיל טוב!
כווץ בטן בעת התרגיל
נתק בתחילה מעט מהחזה ורק אם גו ישר וללא כאבים העלה טווח תנועה
שים לב למנח הזרוע- סיבוב חיצוני בכתף
וודא נשימות המשכיות לאורך כל התרגיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)