עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    עח
    30/10/2013

שלום וברכה
    כמה שאלות..
    אני בחור בריא, בן 25 שוקל 100 קילו (אבל ממש לא רואים)! התחלתי לעשות כושר וריצות במכון כושר לפני מספר ימים
    כאשר אני רץ/הולך על ההליכון אני מרגיש כעבור 10 דקות בערך כאבים בעצם השוק הקדמית..כשאני נוגע בעצם היא ממש קשה
    הכאבים הם די בלתי נסבלים אבל אני ממשיך בכדי לא לאבד כושר.
    אני זוכר שתמיד היו לי את הכאבים האלה כשהייתי מתחיל לעשות כושר.. אבל לא יודע מה לעשות איתו וכיצד להיפטר ממנו..

עוד שאלה :

האם כשאני עושה הליכה במהירות של 6-6.5 קמ"ש ולא מזיע, האם עדיין אני שורף קלוריות? למרות שאני לא מזיע?
    (בריצה של 8 קמ"ש אני נוטף)

תודה מראש לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    04/11/2013

כאבים בשוק הקדמי עלולים להיות תופעה של פציעת ספורט בשם שין ספלינט. חשוב לברר זאת בפורום המתאים - פציעות ספורט ובמידת הצורך לפנות למומחה בתחום.בדרך כלל מדובר על אימונים שאינם הדרגתיים בעומס ובשל כך יש בעיות שונות. לגבי שריפת קלוריות גם במהירות של 6-6.5 קמ"ש שורפים קלוריות . גם כאן הדבר תלוי במשתנים מסוימים. לזיעה אין קשר ממשי לשריפת הקלוריות וכל אחד מזיע במידה אחרת לכן חשוב לשים לב לעניין הדופק והמאמץ ולא למידת הזיעה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו