מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב אחרי לידהשירי15/11/2013
שלום למקצוענים :-)
אני 10 חודשים אחרי לידה. נשארו לי 5 קילו עקשניים שמסרבים לרדת.
לפני ההריון התאמנתי חזק בחדר כושר - אימוני כוח.
במהלך ההריון האימונים פחתו, ואחרי הלידה עשיתי בעיקר הליכות נמרצות עם העגלה, ומעט תרגילים עם משקולת קטלבל.
אני פשוט לא מצליחה לרדת את ה-5 קילו האלה! תקועה.
האם חזרתי לחדר כושר ולאימונים של 2-3 בשבוע יתנו את התזוזה המיוחלת?
וכמה אחוזים מבחינת משקלי עבודה עליי לרדת כהתחלה וחזרה לשגרה של המשקלים שהיו לי בהמשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב אחרי לידה - תגובה
עופר קיס18/11/2013שירי שלום
ראשית מזל טוב והרבה נחת
שנית
חזרי בהדרגה לאימוני כוח CORE ואירובי המבוצעים 4 פעמים בשבוע בגיוונים שונים
חזקי את רצפת האגן וצאי לדרך חדשה של אימונים בעצימות בינונית אך עם מנוחות קצרות לשמירה על עומס אימון איכותי - הקילוגרמים ינשרו ואחוז השומן הספציפי ממש לא משנה - פשוט בחרי תאריך התחלה לשינוי ואל תסתכלי לאחור
זה עובד תמיד!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב אחרי לידה - תגובה
שי אלנקרי18/11/2013הי שירי,
כל צעד ראשון ייתן לך התזוזה המיוחלת, פשוט עשי את הצעד הראשון ותראי שכל השאר היסטוריה. נסי לשלב אימוני כוח עם אימונים אירוביים, אפשרי אפילו אימונים משולבים בהם תוכלי לשים דגש על הכוח ועל האירובי במקביל. נסי לגוון באימונים והכי חשוב: תיהני מהם!
ההנאה היא המפתח להצלחה!
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם
שירי18/11/2013הבעיה שאני מוגבלת במספר הימים בשבוע של אימונים. מסוגלת גג לשלוש פעמים. (מבחינה לוגיסטית..לא אפרט)..
זה יכול להספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)