שאלה : ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה : ירידה במשקל
    רונית
    17/11/2013

אני בת 45 שוקלת 73 גובה 165 פעילות: רצה כ- 20 ק"מ בשבוע פלוס אימונים אנאירוביים. אני חייבת לרדת במשקל ורציתי לדעת כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום כדי לרזות? (אני משתדלת לשמור על 1200 קלוריות אבל בימים שאני רצה אני מרגישה רעב רציני) תודה על תשובתך ואם אתה צריך עוד נתונים אשמח להעביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה : ירידה במשקל

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

שי אלנקרי
    18/11/2013

שלום רונית,

ראשית חשוב לציין כי קביעת כמות הקלוריות המומלצת ביום חייבת להיקבע לאחר בדיקה ומפגש אישי עם דיאטנית קלינית. רק כך תוכלי לעשות זאת בצורה מדויקת ומקצועית, וכאן הפורום לתת לך מענה ותשובות בנושא הכושר הגופני.

לגבי הפעילות שלך: יש לבדוק דברים נוספים כמו: עוצמת הפעילות, על איזה דופק את רצה, אילו אימונים אנאירוביים את מבצעת ולמשך כמה זמן....כל אלו ועוד בשילוב פגישה או ייעוץ עם דיאטנית קלינית / ספורט יוכלו לתת לך מענה מדויק יותר. מקווה שעזרתי. בהצלחה בהמשך.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו