מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה : ירידה במשקלרונית17/11/2013
אני בת 45 שוקלת 73 גובה 165 פעילות: רצה כ- 20 ק"מ בשבוע פלוס אימונים אנאירוביים. אני חייבת לרדת במשקל ורציתי לדעת כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום כדי לרזות? (אני משתדלת לשמור על 1200 קלוריות אבל בימים שאני רצה אני מרגישה רעב רציני) תודה על תשובתך ואם אתה צריך עוד נתונים אשמח להעביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי אלנקרי18/11/2013שלום רונית,
ראשית חשוב לציין כי קביעת כמות הקלוריות המומלצת ביום חייבת להיקבע לאחר בדיקה ומפגש אישי עם דיאטנית קלינית. רק כך תוכלי לעשות זאת בצורה מדויקת ומקצועית, וכאן הפורום לתת לך מענה ותשובות בנושא הכושר הגופני.
לגבי הפעילות שלך: יש לבדוק דברים נוספים כמו: עוצמת הפעילות, על איזה דופק את רצה, אילו אימונים אנאירוביים את מבצעת ולמשך כמה זמן....כל אלו ועוד בשילוב פגישה או ייעוץ עם דיאטנית קלינית / ספורט יוכלו לתת לך מענה מדויק יותר. מקווה שעזרתי. בהצלחה בהמשך.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)