תזונה וכושר- שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה וכושר- שאלה..
    עדי
    17/11/2013

עד לפני 3 חודשים בערך הייתי מוצאת את עצמי אוכלת מרוב שיעמום.. (אני לא במשקל עודף, אבל יש לי 5 ק"ג מיותרים שהייתי שמחה להוריד)..
    החלטתי שאני מתחילה לצמצם את כמות האוכל (בדגש על פחמימות פשוטות) ולהרגיל את עצמי לפחות..
    עבד מעולה, הרעב כבר לא הטריד אותי ולא חשבתי על "מה אני אוכל היום" בזמני הפנוי..
    עכשיו התחלתי להתאמן בחדר כושר..(3 פעמים בשבוע) ואני לא מצליחה להגיע למכסה של 1000 קלוריות ליום. אני סופרת כמה אני אוכלת ובודקת לפי האריזות..לא אוכלת שטויות, ואם יוצא אז זה נכנס לחישוב הקלוריות כמובן, ועדיין-אני מגיעה ל21:00 עם 900 קלוריות ולא רעבה.
    אני יודעת שכשמתאמנים צורכים יותר אנרגיה ובגלל זה אני צריכה לאכול יותר.. אבל באמת שאני לא מצליחה.
    אני לא רוצה שכל עניין האימונים והרצון לרדת במשקל (או יותר נכון לרדת בהיקפים) יפול בגלל עניין התזונה.. ושזה לא יעבוד בסוף..

טיפים?
    :\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה וכושר- שאלה..

הוספת תגובה

• תזונה וכושר- שאלה.. - תגובה

עופר קיס
    18/11/2013

עדי הי
    1. בדקי אם את אוכלת מספיק שומנים: שמן זית, אבוקדו וכו'
    2. המעיטי בשתייה עם ולפני הארוחה - אל תפסיקי לשתות כמובן - זה חיוני לבריאות
    3. וודאי שיש חלבון בכל ארוחה
    4. אם לא הולך - להגיע לתזונאי/ת ספורט
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו