מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על תרגילים מומלציםמיטללי31/03/2008
היי אני בת 19 ובשנים האחרונות לא עשיתי הרבה ספורט.
עברתי לפני חצי שנה לבית עם חדר כושר בבניין אבל לצערי אין לנו שום מדריך כושר שיכול להסביר לי איך אני צריכה לפעול עם המכשירים.
בנתים אני עושה בהליכון בערך חחצי שעה אבל אני לא רואה שיפור רב למרות שאני מתאמנת שם כמעט כל יום
אני ממש אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תרגילים יש אצלנו כמעט את כל המכשירים ואני יגיד מה מפריע לי בגוף שלי
דבר ראשון בחלק התחתון של הבטן שלי יש כזה פתאום קרס כזאת כאילו כל הבטן רזה פתאום בחלק מהתבור ומטה היא יותר עגולה ולא שטוחה בכלל ואני עושה כבר שלוש שנים מלא כפיפות בטן וזה ממש לא עוזר אולי תוכלו להסביר לי איך בדיוק לעשות את הכפיפות בטן וכמה לעשות ? הבעיה אצלי מאמצע הבטן ועד למטה...
הבעיה השניה שלי היא שבידים שלי למטה יש מדלדל ושומנים וזה נראה כאילו היד קצת שמנה וגם מאחורה בזרוע...מה התרגילים שעושים בשביל לחטב את האיזור הזה?
ומה עוד בכלל תרגילים שמומלצים לגיל שלי בשביל לחטב את כל הגוף? וכמה זמן בכל מכשיר כדי לעשות כי ממש אין לי מושג ואין לי את מי לשאול
אני בת 19 שוקלת 50 וגובה מטר59
תודה למי שעוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים מומלצים
עופר קיס31/03/2008מיטל שלום . זו דעתי
תגשי לחדר כושר הקרוב אליך, תראי מדריך או מדריכה שנראים נחמדים ומקצועיים ובקשי מהם לבוא אליך לאימון או שניים באופן פרטי, בצורה זו תקבלי את היעוץ הכי נכון ומדוייק ולא בהתכתבות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
איתמר05/04/2008לקרס לא יעזרו כפיפות בטן כי כפיפות בטן מחזקות את הבטן ועושות שריר אבל בשביל להוריד את הבטן את צריכה אירובי שזה אומר ריצה שחיים ספנינג וכדומה תרגילים להוריד את המדלדל בזרוע הם כפיפת מרפקים במשקולות יד לדוגמא ופשיטת מרפקים בפולי עליון אבל בכל זאת את צריכה לעשות תוכנית מסודרת ולעבודה על כל השרירים בגוף שתיהיה פרופרציה גם את צריכה לדעת איך לעבוד וכמה סטיםן וחזרות אם תרצי אוכל לתת לך תוכנית למתחילים אבל זה יהיה זמני כי אחרי חודש וחצי חודשיים צריך להחליף אותה כי היא הופכת לפחות אפקטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)