שיפור ביצועים- כיצד??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור ביצועים- כיצד??
    ליאת
    25/11/2013

שלום, הייתי שמחה לקבל טיפים לשיפור הביצועים הספורטיביים.
    אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע, אימון של שעה וחצי כל פעם, אשר שעה כולה מוקדשת לריצה. אני רוצה להגביר ולשפר את הביצועים. כיצד ניתן לעשות זאת?

תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור ביצועים- כיצד??

הוספת תגובה

• יש לך כל מיני תוספי תזונה

דבורה
    25/11/2013

אני אישית לוקח קפאין של סולגאר. קראתי על זה כל מיני כתבות ברשת שמצאו שזה ממריץ ונותן אנרגיה לפעילות גופנית במאמץ ואפקטיבית יותר. הבנתי גם שיש קשר כלשהוא לשריפת השומנים כשעושים פעילות גופנית תחת השפעת קפאין.
    לי זה כן נותן מרץ ואני מרגיש שאני עובד הרבה יותר טוב מאשר שהייתי לפני כן. (אני מגיע ומתאמן בבוקר, ותמיד הייתי קצת בעננים לפני שהתחלתי עם זה).

מעניין אותי אבל גם כן לשמוע את דעת הרופא בנושא הזה... האם יש אמת בכך ששריפת השומנים טובה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די עם הפרסומת

יואבי
    03/12/2013

אני קוראת לכל הקוראים להחרים את החברה שמפרסמת פרסומת סמויה בהמון פורומים. בכל מקרה, קפאין הרבה יותר זול להזמין מחו"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור ביצועים- כיצד?? - תגובה

ד''ר איתי זיו
    26/11/2013

ישנם תוספי תזונה שמסייעים לשפר ביצועים.
    חשוב מאוד להתייעץ עם איש מקצוע בעניין מכיוון שללא זה לעיתים צורכים אנשים תוספי תזונה שלא לצורך.
    התוספים נבדלים לפני אימון אירובי ולפני אימון אנאירובי.
    מציע לפנות בהקדם לפורום תזונת ספורט.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור ביצועים- כיצד?? - . פירוט

ד''ר איתי זיו
    04/12/2013

אשמח לפירוט:
    ביצועים בתחום האירובי? בתחום האנאירובי? תוצאה כלשהי ספורטיבית? למה הכוונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו