מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאיתיו זיודודי04/12/2013
לאיתי יש לי שאלה אני עובד בתוכנית איי בי 3 ימים בשבוע aba שבוע אחרי זה bab
עושה 9 סטים לשריר גדול ו 6 סטים לשריר קטן באימון
השאלה שלי לא עדיף שאני יעבור לחלוקה של abc שלוש פעמים בשבוע ויעשה 16 סטים לשריר גדול ו 9 סטים לשריר קטן כך אני יכול לקרוע יותר את השריר ולהתמקד בכל הזויות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תגובה
ד''ר איתי זיו08/12/2013באופציה הראשונה הנך אמור להתקדם יותר! באופציה השניה מנוחה של שבוע בין אימון לאימון הנה ארוכה מדי ורק לחלק קטן מהמתאמנים תהיה אפקטיבית. הדבר תלוי כמובן באופן השמירה על אורח חיים ספורטיבי, ועוד. ניתן לנסות גם האופציה השנייה ולראות היכן מתקדמים יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
דביר08/12/2013עוד שאלה קטנה ופעם בשבוע לשריר למתאמן שבא 5 ימים בשבוע כמו שצריך ועובד על כל שריר ספציפית זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דביר09/12/2013אמממ ולגבי השאלה אין רמה מסויימת שמגיע המתאמן שהשריר צריך יותר מנוחה ויויותר תרגילים כי ראיתי שבודי בילדרים עובדים ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר איתי זיו21/12/2013רמה של פעם בשבוע לקבוצת שירים מתאים באמת לפיתוח גוף ברמות השונות עם כל המשתמע מכך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
דביר21/12/2013אוקיי מתאים אז רק למי שמתאמן שנים ובנה בסיס? אני עבדתי ככה וממש התקדמתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו
דביר22/12/2013שורה תחתונה אני שוקל 100 קילו מתאמן 6 שנים מרים משקלים כבדים דדליפט 200 לחיצות חזה 50 כל יד סקוואט 140 איי בי סי על 3 יכול להתאים לי? הכוונה שלך שלמתאמנים משהןרה זה לא מתאים אבל מתאמנים שהגיעו לתוצאוץ כבר יכולל להתאים רו כולם עד 5 ימי מנוחה לשריר מקסימום ופעם בשבוע זה מיתוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו - תגובה
ד''ר איתי זיו23/12/2013פעם בשבוע לא מיתוס. בהחלט מתאים למתאמנים מתקדמים. ברמה המצוינת בהחלט מתאים.
אם חלה התקדמות - כמובן שזה האימון המתאים. חשוב לזכור שהדבר קשור בהרבה דברים נוספים - מבנה הגוף, אורח החיים הספורטיבי, איכות האימון ועוד.
בב רכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)