מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לחזור לכושר ?אנונימית04/12/2013
שלום, אני בת 19, שוקלת 60 וגובהי 1.67
אני רוצה לרדת 3-5 קילו כדי לחזור לעצמי (מאז שהתגייסתי עליתי במשקל)
אני רוצה לארגן לעצמי תפריט דל שומן ובלי חטיפים ומתוקים, לאכול 3 ארוחות ביום ולהוסיף ספורט כדי להתחטב.
אני לא בכושר בכלל, איך הייתם מציעים לי להתחיל לעשות ספורט, לחזור לכושר ולהתחטב ? (עם דגש על הבטן, הישבן והיריכיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי שיעורים בקבוצה
גלית12/12/2013היי. מהניסיון שלי, הדרך הכי טובה להתמיד בספורט זה ללכת לשיעורים. אני הולכת לשיעור מדרגה בספורטן וממש נהנית. יש משהו בקבוצה עם מדריך אנרגטי שמדרבן ללכת יותר. הליכון לדוגמא ממש מרדים אותי ואין סיכוי שאתמיד. תחשבי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לחזור לכושר ? - תגובה
ד''ר איתי זיו14/12/2013הערות..
1. תפריט חשוב מאוד לפנות לפורום תזונת ספורט ולקבל הנחיות באופן כללי למרות שדרך הפורום הדבר לא ממש ניתן. אין תפריט מתאים לכולם.
2. 3 ארוחות ביום בעיקרון פחות מומלץ . כיום מקובל להמליץ על 6-5 ארוחות ביום. כמובן רובן קטנות וכך לתרום לירידה במשקל ובכלל לתרום לחילוף חומרים תקין.
3. לגבי פעילות גופנית חשוב לבנות תוכנית מתאימה. יש לא מעט שאלות שיש לברר לפני זה" מצב בריאותי, מספר פעמים בשבוע שמוכנים להתחייב להתאמן, חדר כושר? סטודיו? , כמה זמן בכל פעם מוכנים להשקיע באימון. מומלץ שעה בממוצע ובהמשך - מעט יותר.
4. ניתן להתחיל בהליכה מהירה ואף ריצה קלה 10 דקות ובהדרגתיות מדי שבוע בשבוע לעלות הזמן. עד 40 דקות בממוצע תוך חודשיים-שלושה. דופק נמוך יחסית. לגבי תרגילים כאמור, צריך להחליט אין סוג אימון מתאים.
לסיכום, מומלץ להתחיל בהקדם והכי נכון לפחות תוכנית ראשונה יבנו בחדר הכושר אחד המדריכים או להצטרף לסטודיו מסוים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)