לדר איתי זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדר איתי זיו
    בר
    12/12/2013

איתי שלום,
    אני משחק כדורגל מקצועני בן 23 עד עכשיו התאמנתי פעמיים בשבוע בחדר הכושר בצורה הבאה:
    חזה:לחיצת חזה עם מוט, גב:מתח/או משיכת פולי עליון
    כתפיים:תרגיל לחיזוק ה- Rotator cuff
    יד קדמית/אחורית: כנגד trx.
    זוקפי גו ובטן בסיום האימון.
    רגליים:
    פשיטת ברכיים באופן מתפרץ רגל רגל 4x8
    סקוואט עם מוט מתפרץ 4x7
    תרגיל הנורדי 4X8
    תאומיים במכונה על קצות האצבעות 4x8
    כרגע אין לי אפשרות ללכת לחדר הכושר, אבל יש לי trx ופיתה בבית. רציתי לשמוע דעתך על האימון שבניתי:
    שכיבות סמיכה עם Trx, חטירה כנגד trx הרחקת אופקית לצדדים כנגד trx(לכתפף אחרוית) , כפיפת מרפקים כנגד trx. לרגליים: סקוואט על רגל אחת על פיתה, דדליפט על רגל אחת על פיתה עם משוקלת קטנה/הרמת אגן על מזרון, החלפת רגליים באוויר.
    בטן וזוקפי גו בסוף היאמון ומתיחות.
    האם האימון הבא בניתיים יעשה את העבודה מבחינת מסה ומבחינת איכות כמו התוכנית בחדר כושר?
    תודה רבה איתי אשמח אם תפרט זה מאוד חשוב לי.
    סליחה על החפירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר איתי זיו

הוספת תגובה

• לנהר

ד''ר איתי זיו
    14/12/2013

מציע:
    1. אין הכרח לבצע תרגילים ספציפיים לשרירי הזרועות וניתן לבצע תרגילים מורכבים בעיקר.
    2. חשוב בתקופות שאין משחקים לבצע אימוני כוח מתפרץ ואימונים כמו אימון פליאומטרי. חשוב לשלב עןד תרגילים על בוסו, פיתה ופיטבול ואביזרים שיפעילו שרירים מייצבים רבים ותפקוד טוב יותר במרחב.
    לדוגמה - כפיפת גו על גבי פיטבול, שכיבות סמיכה על בוסו, סקווט על קרש מתכוונן באופן מתפרץ ועוד.
    3. חשוב להעלות משקלים ולבצע התרגילים בעומס גבוה אך לא רק בעיקר מתפרץ ובטווח חזרות 4-10 בממוצע.
    4. התרגילים המצוינים בסדר אך מציע להחליפם אחת לחודש וחצי בממוצע.
    חשוב שבפעילות האירובית תשולב גם באופן מושכל ובעיקר בהתאם לתפקיד במגרש.
    זאת בתוכנית כוללת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו