צריכה עזרה דחוףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוףףףף
    שמרית
    01/04/2008

משו דפוק בגוף שלי שאני לא יורדת במשקל ומהר כמו שאני רוצה כי הסדר יום שלי הוא כזה: קמה בבוקר לא אוכלת כלום, ב- 1 בצהריים הולכת למכון כושר עושה הליכון שעה משלבת ריצה והליכה מהירה, חוזרת הביתה אוכלת ארוחה אחת ביום, שהיא- סלט ירקות עם כפית שמן זית ודג בתנור או קצת גבינה בולגרית 5 אחוז או טונה במים, אחה"צ אני אוכלת או תפוח או מעדן 0 אחוז והולכת לספינינג וככה כל יום 5 פעמים בשבוע!!!!! ואני לא רואה תוצאות כמו שאני רוצה מה עליי לעשות? לגור בחדר הכושר וזהו????? או לא להכניס כלום לפה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוףףףף

הוספת תגובה

• בטוחה?

אייל אמון
    02/04/2008

שלום שמרית,
    הייתי ממליץ לך לוודא בריאות של המערכת ההורמונאלית של גופך רק אם כל מה שכתבת נכון ומאושר בקרב קרוביך. בדר"כ הבעיה אינה הורמונאלית אלא בקרב אחוז אוכלוסייה קטן מתחת ל-5%. אז זקוקה לייעוץ איכותי ממייל ע"י דיאטנית ומאמן כושר, ולהלן כמה טיפים שיסייעו לך:
    1. חובה לאכול בבוקר - זה מעלה את קצב חילוף החומרים במהלך היום.
    2. שעה הליכון זה בסדר, באיזה דופק? הגיעי למצב שקשה לך.
    3. תפריטך היומי חסר, הגוף מתגונן ע"י הורדת קצב חילוף החומרים, הספורט למזלך אמור לשמור עליו גבוה יותר, אך היזהרי לא להיפצע, 5 פעמים בשבוע ספינינג זה מוגזם !!!
    4. איזה תוצאות את לא רואה , משקל ? יכול להיות כי שרירייך מתחזקים ושוקלים יותר, בדקי את הרכב הגוף ושאלי גורמים בלתי תלויים ומשוחדים למראך אם ישנו שינוי, אנו נוטים לרוב לא להעריך את עצמנו כמו שמגיע לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו