מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון ABCאא24/12/2013
שלום התחלתי להתאמן באימון ABC
אני מתאמן למטרת עלייה במסה, 184 שוקל 62, רציתי לשאול אם ניתן לעשות את התוכנית הזאת גם ב 3 ימים בשבוע, ראשון, שלישי וחמישי וכאן הלאה..או חייב 5 ימים בשבוע רצוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון ABC - תגובה
ד''ר איתי זיו26/12/2013אפשר אך פחות יהיה אפקטיבי. אימון של פעם בשבוע לקבוצת שרירים מתאים למתאמנים מתקדמים ממש. בכל מקרה ניתן לנסות ולראות אם יש התקדמות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי?
דביר27/12/2013מה ההגדרה של מתאמנים מתקדמים ממש? לפי מה יודעים למי זה יכול להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי? - תגובה
ד''ר איתי זיו12/01/2014מתקדמים נחשבים כאלה שפוקדים את חדר הכושר 5 פעמים בשבוע ויותר. לאימון משקולות כמובן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
דביר12/01/2014תגובה לאיתי מה הקשר למיספר הפעמים אני מכיר בודי בילדר מקצועי שמתאמן 4 פעמים בשבוע ו בן דוד שלי מתאמן 6 פעמים בשבוע ובקושי מפותח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו13/01/2014קשור בלא מעט דברים: עצימות האימון, מספר החזרות, התזונה ועוד. למשל, מספיק שמספר החזרות שונה ומסת השריר תשתנה לחלוטין.
ניתן להתאמן מדי יום ולא להתפתח בכלל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה מתאמן מתקדם ממש?
דודי13/01/2014אמרת מקודם פעם בשבוע מתאים למתאמן מתקדם ממש
מה ההגדרה?
ואני לא מבין אם לפי מחקרים צריך לעבוד על כל שריר עד 96 שעות מלא מפתחי גוף אני רואה שמתאמנים פעם בשבוע לכל שריר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותב ההודעה- האם להחליף לפול באדי?
אא13/01/2014רציתי לשאול אם אני יכול להגיע רק 3 פעמים בשבוע ותכנית A B C לא ממש אפקטיבית במצב הזה האם עדיף לשנות את התכנית לפול באדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה מתאמן מתקדם ממש? - תגובה
ד''ר איתי זיו15/01/201496 שעות הפסקה במרבית המקרים אלה לא המקצוענים! המקצוענים מבצעים אימון לקבוצת שרירים פעם בשבוע בממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל צה מה זה מתאמן
דביר16/01/2014אוקיי תודה ועדיין לא הבנתי איך אני מזהה מתאמן שצריך עבודה של פעם בשבוע לשריר נגייד אני שןקל 95 16 אחוז שומן מרים משקלים דדליפט 200 לחיצות חזה 130 אני עומד בהגדרה שאתה אומר רק למי שמקצועי מה הכוונה ואני אוכל חלבון כפןל 2 ממשקל הגוף יושן טוב אין הגדרה למתאמן כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)