בן 18 שרוצה להינכס לכושר כמה שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 18 שרוצה להינכס לכושר כמה שאלות.
    חן
    02/04/2008

שלום אני רוצה להיכנס לכושר התחלתי לרוץ 2 וחצי קילומטר עכשיו והשאלה היא אם אפשר להתחיל לרוץ תמרחק הזה על הבסיס יומי ואף להגדיל את המרחק עם הזמן ?או שעדיף יום כן יום לא?!
    לגביי פיתוח שרירי הבטן(קוביות)יש לי קצת אני רוצה שהם יהיו יותר בולטות כי עכשיו רק כאשר אני מתכופף קצת קדימה ועושה שריר רואים אותם איך אני מבליט אותם יותר?כפיפות בטן שמעתי אבל באיזה צורה להחזיק תרגליים מתחת למשהו ולהתחיל לעשות?אם כן כמה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריצה לבן 18

אייל אמון
    02/04/2008

הייתי ממליץ לך להתחיל מ- 3 פעמים בשבוע ועד ל-4 בהמשך כאשר האימונים יהיו קל / קשה לסירוגין, אתה יכול לשפר את הכושר ע"י המרחק, או ע"י צמצום הזמן באותו המרחק , או ע"י חלוקת המרחק לקטעים קטנים יותר למשל 500 מ' ולצמצם את הזמן עוד יותר ( למשל אם 2000 אתה רץ 8 דק' אזי 500 תרוץ 1:45 ולא 2:00, מנוחה בין הקטעים - כזמן הריצה - זה נקרא אימון הפוגות).
    לבטן התייחסנו בפורום רבות , עיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו