שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    עידו
    14/01/2014

שלום חברים אני בן 21 מתאמן כבר חצי שנה בחדר כושר ויש לי שתי שאלות חשובות:

1. שימוש בגיינר מחברה מוכרת ובכמות המומלצת..יכולה לפגוע בבריאות?

2. התחלתי לעבוד בלילות,(23:30-7:30) ואני בתהליך של עלייה במשקל.. איך התזונה שלי צריכה להיראות בלילה?
    עצם העובדה שאני עובד בלילה זה יפריע לי לעלות במסה?

היום כעיקרון אני קם בבוקר אוכל פיתה עם חביתה מקושקשת, אחרי שלוש שעות אוכל עוד 2 סנדוויץ+ פרי ושלוש שעות אח"כ אני אוכל ארוחת צהריים גדולה.. שלוש שעות אח"כ אני אוכל עוד סנדויץ' קטן או מתאמן ואז שותה גיינר אחרי האימון, שעה וחצי אחרי זה אוכל עוד ארוחה גדולה.. ועש חצי שעה לפני השינה אוכל משהו קטן כמו (לחם עם גבינה או קורנפלקס עם חלב..

כמה שעות שינה יידרשו לי כדי שהגוף יוכל לנוח ולבנות את עצמו?

* אשמח שתפרטו לי כמה שיותר- ותודה רבה לכולם! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

• שאלות חשובות - תגובה

ד''ר איתי זיו
    15/01/2014

הערות.
    1. התפריט על פניו נראה ממש ממש לא מאוזן ולא בטוח שיש מספיק חלבון על מנת להלעות במסת השריר ובכלל להשגת מטרות אימון. זאת בתלות כמובן באיכות הסנדויצים ועוד.
    2. אימון בלילה אם נערך הנו אפקטיבי הרבה פחות מאשר אימון ביום. בכל מקרה גם אחר אימון בלילה חשוב לאכול.
    3. שעות שינה - לפחות 6 שעות ולנסות 7 שעות. טוב יותר. שינה בטווח של עד חצות טובה יותר מאשר אחרי חצות. למשל, שינה של 2 בבוקר פחות טובה משינה שמתחילה ב- בחצות.
    4. בלילה התזונה צריכה להיות שונה ומושכלת מאוד. בשל הסמיכות לשינה.
    5. הבנייה הגופית תלויה בהרבה פרמטרים. התזונה אחד החשובים שבהם.

מציע במיידי להתייעץ בפורום תזונת ספורט ואולי אף לשכור שירותיו של דיאטן ספורט או פיזיולוג מאמץ.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו