מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובותעידו14/01/2014
שלום חברים אני בן 21 מתאמן כבר חצי שנה בחדר כושר ויש לי שתי שאלות חשובות:
1. שימוש בגיינר מחברה מוכרת ובכמות המומלצת..יכולה לפגוע בבריאות?
2. התחלתי לעבוד בלילות,(23:30-7:30) ואני בתהליך של עלייה במשקל.. איך התזונה שלי צריכה להיראות בלילה?
עצם העובדה שאני עובד בלילה זה יפריע לי לעלות במסה?
היום כעיקרון אני קם בבוקר אוכל פיתה עם חביתה מקושקשת, אחרי שלוש שעות אוכל עוד 2 סנדוויץ+ פרי ושלוש שעות אח"כ אני אוכל ארוחת צהריים גדולה.. שלוש שעות אח"כ אני אוכל עוד סנדויץ' קטן או מתאמן ואז שותה גיינר אחרי האימון, שעה וחצי אחרי זה אוכל עוד ארוחה גדולה.. ועש חצי שעה לפני השינה אוכל משהו קטן כמו (לחם עם גבינה או קורנפלקס עם חלב..
כמה שעות שינה יידרשו לי כדי שהגוף יוכל לנוח ולבנות את עצמו?
* אשמח שתפרטו לי כמה שיותר- ותודה רבה לכולם! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות - תגובה
ד''ר איתי זיו15/01/2014הערות.
1. התפריט על פניו נראה ממש ממש לא מאוזן ולא בטוח שיש מספיק חלבון על מנת להלעות במסת השריר ובכלל להשגת מטרות אימון. זאת בתלות כמובן באיכות הסנדויצים ועוד.
2. אימון בלילה אם נערך הנו אפקטיבי הרבה פחות מאשר אימון ביום. בכל מקרה גם אחר אימון בלילה חשוב לאכול.
3. שעות שינה - לפחות 6 שעות ולנסות 7 שעות. טוב יותר. שינה בטווח של עד חצות טובה יותר מאשר אחרי חצות. למשל, שינה של 2 בבוקר פחות טובה משינה שמתחילה ב- בחצות.
4. בלילה התזונה צריכה להיות שונה ומושכלת מאוד. בשל הסמיכות לשינה.
5. הבנייה הגופית תלויה בהרבה פרמטרים. התזונה אחד החשובים שבהם.
מציע במיידי להתייעץ בפורום תזונת ספורט ואולי אף לשכור שירותיו של דיאטן ספורט או פיזיולוג מאמץ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)