חייבת עזרה מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה מודאגת
    גל
    21/01/2014

אני בת 19 , שוקלת 63 והגובה 1.53 , לא הייתי ממש בכושר עד עכשיו, עשיתי לפני 4-5 חודשים אקו לב ואקג בגלל סחרחורות , יצאו תקינים , בכללי הדופק שלי קצת מהיר מהרגיל 80-100 במנוחה , עכשיו שהתחלתי להתאמן , דברים הנאלחים , כמו תרגילי אירובי , עיצוב גוף , הליכות , אני מרגישה כבר קושי ופעימות ממש מהירות כבר בתחילת האימון , זה אומר על משהו לא בסדר בלב ? למה הדופק שלי ככ מהיר , רציתי לדעת אם אני צריכה לעשות בדיקות ללב או שזה אולי בגלל שאני לא בכושר ויש לי ק״ג עודפים , מודאגת אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה מודאגת

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

גל
    22/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי ???

גל
    23/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה מודאגת - תגובה

עופר קיס
    23/01/2014

מאיה שלום
    מבין שאת מודאגת , אז ככה:
    תשאלי את הרופא שלך!
    את יכולה לבקש ממנו לבצע בדיקת מאמץ בה את מבצעת פעילות תוך כדי מדידת אקג
    יתנו לך בקלות - ואז תהיה שקטה.
    כנראה בגלל חוסר פעילות אך שוב - אם את לא שקטה בקשי בדיקת מאמץ מרופא המשפחה שלך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו