לד''ר איתי זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד''ר איתי זיו
    רועי
    22/01/2014

שלום, אני בן 16.5 מתאמן שלוש פעמים בשבוע בחדר כושר ועוד שלוש פעמים בשבוע בריצות. יש לי שאיפה להגיע לסיירת בעוד מספר שנים. הנתונים שלי הם: 1.78 משקל 65. ראוי לציין שיש לי מסת שריר גבוהה ביחס לאחוזי שומן, ואני מסוגל לתוצאות טובות בריצה ובתרגילי כח (60 שכיבות סמיכה ו20 מתח). רציתי לשאול: האם אני רזה מדי בשביל להגיע רחוק בצבא? מה המשקל האידיאלי למישהו בגובה 1.78? ברור לי שמדובר בטווח המשקל הבריא, אך אני חושש שבשביל מה שדרוש ברמות הגבוהות אני רזה מדי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר איתי זיו

הוספת תגובה

• לרועי

ד''ר איתי זיו
    23/01/2014

ראשית מי קבע אם אתה רזה מדי או לא אם מטרת האימון העכשווית לא ממש ברורה? על מנת לענות על השאלה יש צורך בנתונים נוספים שהעיקרי שבהם הנו מטרת האימון.
    לגבי הצבא מבחינת היכולת האנאירובית המצב טוב אך צריך לבדוק יכול אירובית. ניתן להצטרף לאחת הקבוצות שיש בהכנה לקראת גיוס כבר בגיל שלך ולבנות הכושר הגופני בצורה מעולה. חשוב ממש.
    על פניו 65 ק"ג לגובה שלך אמור להיות נמוך אך חשוב לבדוק זאת עם איש מקצוע בתחום כמו דיאטן קליני או פיזיולוג מאמץ. יש צורך לבדוק מסת גוף רזה ועוד לצורך העניין.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו