מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני כוח- אישהעדי27/01/2014
שלום, בעבר עסקתי בפיתוח גוף ואכלתי בהתאם.
היה לי נורא קשה עם התזונה ובגלל מעבר דירה יצא לי לא להתאמן הרבה זמן.
השאלה שלי היא אם אני עושה אימוני כוח בלי התזונה ורק לאכול רגיל כמו שכל אחד שלא מתאמן אוכל זה פוגע בגוף או שהסיבולת של השריר מתחזקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
עדי29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימוני כוח- אישה - תגובה
עופר קיס29/01/2014עדי הי
אם את מבצעת אימונים חזקים בתדירות גבוהה ובנפח גבוה ואינך אוכלת בהתאם - את מעמיסה על הגוף מבחינת יכולת ההתאוששות שלו ועלוה להגיע במהרה למצב של עייפות או עומס אורטופדי.
המלצתי - בצעי 3 אימונים קלים עד בינוניים ואכלי רגיל ומאוזן - זה עשוי להספיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימוני כוח- אישה - תגובה
ד''ר איתי זיו29/01/2014ממש לא פוגע בגוף. אפקט האימון נמוך יותר. אך גם בתזונה מאוזנת של 5-6 ארוחות ביום ניתן להשיג תוצאות טובות מאוד. מה גם שהנך עם בסיס מצוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימוני כוח- אישה - תגובה
ד''ר איתי זיו29/01/2014ממש לא פוגע בגוף. אפקט האימון נמוך יותר. אך גם בתזונה מאוזנת של 5-6 ארוחות ביום ניתן להשיג תוצאות טובות מאוד. מה גם שהנך עם בסיס מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עדי29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)