מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון פיתוח משקולותערן16/02/2014
שלום אני מתאמן בחדר משקולות כבר זמן מה, אבל ללא תוצאות עקב חוסר ידע על פיתוח שרירים . מטרת האימון היא העלאת/הגדלת מסת שריר.
אני הבנתי שצריך לדעת טכניקה וקצב ולעשות מספר נכון של תרגילים .
יש לי שלוששאלות :
1. האם יש מדריך שאפשר להוריד או לקנות בשביל ללמוד איך לעשות זאת כמו שצריך (כמובן פיתוח גוף -שרירים. בודיבילדר)?
2. האם יש פה או שאפשר לקבל תוכנית אימונים למתחילים של פיתוח גוף שרירים?
3. קצב- איזה קצב יש לעשות בזמן התרגילים? זה מבלבל כי אני רואה סביבי אנשים שרירים שעובדים מהר אבל מצד שני אומרים שצריך לעבוד לאט. האם אפשר לעשות סדר בדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון פיתוח משקולות - תגובה
ד''ר איתי זיו17/02/2014הערותי..
ראשית שאלות חשבות. ממש.
1. לגבי הקצב מבצעים את הכיווץ הלוך וחזור בכל תרגיל 2-3 שניות בממוצע כאשר הכיווץ הקצנטרי הנו כפול בזמן מהקונצנטרי. כלומר בתרגיל החלק הקל יותר בביצוע התרגיל יבוצע לאט יותר . מצד שני לא צריך לבצע לאט מדי אלא אם כן מדובר על יישום טכניקת אימון מסויימת.
2. יש מדריכים רבים של שנים האחרונות לאימון וכן אפליקציות בלי סוף שהן חינם.
מציע להכנס גם לאמאזון ולבדוק העניין.
3. אם המטרה הנה העלאת מסת השריר יש לבצע סוג אימון מסוים עם עומס מתאים. יש צורך לפצל את האימו ל- AB ובהמשך כנראה יותר.
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
ערן17/02/2014תודה על התשובה. כבר שמעתי על ישראלבודי ואני כן מהרהר על התייעצות איתם.
אבל הבעיה היא שאני כן רוצה אך היבנתי שזה ללא הסבר על איך לעשות את התרגיל נכון. ככה שאני אקבל תוכנית אימונים וזה טוב אבל הביצוע שזה הדבר הממש לא פחות חשוב אני לא אקבל שם. וחוץ מהביצוע התרגיל, יש עוד כמה דברים שצריך להסביר או להדריך. אז ... אם ישראלבודי כן נותנים מענה לדברים הנ''ל אני אפנה אליהם.
נ.ב
ציינתי שבמועדון כושר שאני רשום אליו, המדריכים ממש לא רוצים לעזור לי ולכל אחד אחר. כולם שם מתאמנים בצורה לא נכונה (טוב, כמעט כולם) אבל אני מדבר מניסיון שאני אומר שביקשתי עזרה מכולם ואף אחד לא באמת עוזר אלא אם אני משלם על חבילה גדולה של שיעורים פרטיים שזה נראה לי מיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)