מחפשת מסגרת ספורטיבית באזור השרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת מסגרת ספורטיבית באזור השרון
    הדס
    25/02/2014

היי,
    החלטתי לאחרונה שאני רוצה להתחיל ולעשות פעילות גופנית כדי להוריד קצת במשקל ולהתחטב.. ניסיתי לעשות הליכות באזור אבל לצערי לא הצלחתי להתמיד ואני מאמינה שאם אהיה במסגרת מסודרת יהיה לי קל יותר.
    יש המלצות למקום כזה באזור השרון? חדר כושר? מאמנ/ת כלשהו? חוגים?
    ואם יש גם טיפים להתמדה אשמח לשמוע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהוד השרון יש

מור
    25/02/2014

את הספורטן. אני רשומה לשם וממש נחמד שם. האווירה צעירה, יש מדריכים רציניים שממש נותנים מוטיבציה. גם אני מסוג האנשים שקשה להם להתמיד לבד. הייתי אומרת לעצמי שאצא להליכה ובמקום זה הייתי יושבת מול הטלויזיה ואוכלת :/
    בספורטן התחלתי ללכת עם עוד חברה והכרנו גם כמה בנות שאנחנו איתם ביחד בזומבה. טל המדריכה שם מכניסה בנו רוח חיים וכמובן ששורפים בזה מלא קלוריות.
    חוץ מזה מציעה לך להחליט על שעות קבועות שבהם תתאמני, אם זה ב8 בבוקר או ב6 בערב אחרי העבודה. תעשי לעצמך יומיים בשבוע, שעה קבועה. זה עוזר לסדר את זה בראש כחלק ממחויבות שרשומה ביומן וצריכים פשוט לעשות את זה.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו