מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקולותשוהם25/02/2014
סתם מעניין למה אם אני מרים משקולות בבית אסור שזה יהיה בעמידה (ככה היה כתוב באתר שלכם)ועוד משהו כשאני בישיבה אז מה לגבי הגב איך הוא אמור להיות,תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקולות - תגובה
ד''ר איתי זיו26/02/2014אין בעיה לבצע בעמידה. העניין הנו ההיבט הבטיחותי. לבצע תרגיל לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט מתאים ממש למתאמנים מאומנים!. מרכז הכובד משתנה, היציבות לא טובה, המייצבים פועלים הרבה מאוד ועוד. בישיבה הדבר פחות משמעותית בהרבה אך העומס על עמוד השדרה גבוה יותר. לכן לחלק מהמתאמנים נמליץ על ישיבה בתרגילים מסוימים ולחלק בעמידה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיצת כתפיים בישיבה מול עמידה
מיכל26/02/2014שלום,
לא מזמן בתגובה שלך לשאלה שלי לגבי תרגילים "הכרחיים" בסיסיים, כתבת לי במפורש שלחיצת כתפיים יעיל יותר בעמידה אז למה כאן בתגובה כתבת שזה תלוי לכל אחד מה שמתאים לו?
ודבר נוסף, שמתי לב שבישיבה אני מצליחה ללחוץ כתפיים יחסית באופן משמעותי עם משקל גבוה יותר מאשר בעמידה. זה הגיוני? למה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיצת כתפיים בישיבה מול עמידה - תגובה
ד''ר איתי זיו02/03/2014עמידה לעומת ישיבה - תלוי רבות במתאמן עצמו. למרבית המתאמנים נמליץ על ישיבה מכיוון שעמידה מצריך הפעלה רבה של שרירי בטן וזוקפי גב, הבטיחות בתרגיל הנדרשת גבוהה ועוד.
בישיבה ניתן להרים משקל גבוה יותר מכיוון שהשריריםהמייצבים ואף השיווי המשקל הנדרש נמוכים יותר לעומת עמידה. כמו כן, יש יות נקודות תמיכה לעומת עמידה (עכוז, ירך, כפות רגליים - בישיבה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)