עלייה במסה ואירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במסה ואירובי
    אא
    25/02/2014

שלום אני בן 28 שוקל 63 גובה 184, אני מתאמן לשם עלייה במסה ועלייה במשקל. מבצע תוכנית AB ..אני מתאמן 4 פעמים בשבוע עושה AB מנוחה בשלישי ואז שוב AB. האם זה בסדר ככה?, אני לא מתאמן בשישי ושבת.
    בנוסף האם עליי לעשות אירובי כרגע בגלל המשקל הנמוך שלי ושברצוני לעלות? האם אירובי יכול לפגוע בעלייה במסה בהתחלה? , אני אצל תזונאי ואוכל נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במסה ואירובי

הוספת תגובה

• עלייה במסה ואירובי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    26/02/2014

פעילות אירובית חשוב מאוד לבצע. בכל מקרה אחוז השומן יתכן שגבוה למרות היותך רזה. חשוב לבדוק זאת כמובן על בסיס קבוע.
    ניתן לבצע אימון אירובי בדופק לא גבוה יחסית, למשל, 60-70 אחוז מהמרבי ובזמן של של 30-25 דקות מדי אימון. לא ישפיע לשלילה על המסת השריר .
    כמו כן מבחינה בריאותית חשוב לבצע פעילות איובית על בסיס קבוע. בכל מעגלי החיים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור

אא
    26/02/2014

אחוז השומן הוא 12 ולמרות זאת אני רזה אבל שאוכל הרבה עכשיו כדי לעלות במשקל יוצאת בטן ממש קטנה , כלומר הבטן לא שטוחה ממש.. זה נחשב תקין?
    ומה לגבי האימונים של AB ששאלתי? האם לעשות בראשון A בשני B ושלישי מנוחה ואז שוב AB ברביעי חמישי זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור - תגובה

ד''ר איתי זיו
    03/03/2014

לגבי אחוז השומן חשוב לבדוק זאת באופן מקצועי אצל איש מקצוע ולא על המכשירים האלקטרונים בחדר הכושר. מכיון שיש יותר מדויקים מהם.
    12% שומן ועדיין יש בטן בולטת, צריך לבדוק. אולי יש מהלשפר ביציבה - מנח הגוף, או שרירי הבטן רופסים מאוד, ועוד.
    ניתן לפצל כמו שצוין התוכנית ל- ל- AB . מצוין להעלאת מסת השריר, ושיפור יכולת גופנית בכלל.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו