מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במסה ואירוביאא25/02/2014
שלום אני בן 28 שוקל 63 גובה 184, אני מתאמן לשם עלייה במסה ועלייה במשקל. מבצע תוכנית AB ..אני מתאמן 4 פעמים בשבוע עושה AB מנוחה בשלישי ואז שוב AB. האם זה בסדר ככה?, אני לא מתאמן בשישי ושבת.
בנוסף האם עליי לעשות אירובי כרגע בגלל המשקל הנמוך שלי ושברצוני לעלות? האם אירובי יכול לפגוע בעלייה במסה בהתחלה? , אני אצל תזונאי ואוכל נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במסה ואירובי - תגובה
ד''ר איתי זיו26/02/2014פעילות אירובית חשוב מאוד לבצע. בכל מקרה אחוז השומן יתכן שגבוה למרות היותך רזה. חשוב לבדוק זאת כמובן על בסיס קבוע.
ניתן לבצע אימון אירובי בדופק לא גבוה יחסית, למשל, 60-70 אחוז מהמרבי ובזמן של של 30-25 דקות מדי אימון. לא ישפיע לשלילה על המסת השריר .
כמו כן מבחינה בריאותית חשוב לבצע פעילות איובית על בסיס קבוע. בכל מעגלי החיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בירור
אא26/02/2014אחוז השומן הוא 12 ולמרות זאת אני רזה אבל שאוכל הרבה עכשיו כדי לעלות במשקל יוצאת בטן ממש קטנה , כלומר הבטן לא שטוחה ממש.. זה נחשב תקין?
ומה לגבי האימונים של AB ששאלתי? האם לעשות בראשון A בשני B ושלישי מנוחה ואז שוב AB ברביעי חמישי זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בירור - תגובה
ד''ר איתי זיו03/03/2014לגבי אחוז השומן חשוב לבדוק זאת באופן מקצועי אצל איש מקצוע ולא על המכשירים האלקטרונים בחדר הכושר. מכיון שיש יותר מדויקים מהם.
12% שומן ועדיין יש בטן בולטת, צריך לבדוק. אולי יש מהלשפר ביציבה - מנח הגוף, או שרירי הבטן רופסים מאוד, ועוד.
ניתן לפצל כמו שצוין התוכנית ל- ל- AB . מצוין להעלאת מסת השריר, ושיפור יכולת גופנית בכלל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)