קו אנזים קיו 10 וכדורים,,,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קו אנזים קיו 10 וכדורים,,,
    שגב
    05/03/2014

נגד פרפור פרוזדורים.

בן 65,סובל ממחלות כרוניות זה שנים,אבל התאמנתי בריצה (ריצה קלה) ולאחרונה אני אני הולך 2-3פעמים בשבע עד-15 ק"מ הליכה מתונה.

ללחץ דם נוטל אמדולפין-ואין בעיה.

להפרעות קצב-לקחתי קרדילוק וטמבוקור,בהתייעצות עם נטורופתית של חברת סולגאר נאמר לי לא לקחת קו אנזים קיו 10 עם טמבוקור עקב אינטרקציות.

הוחלף לי הטמבוקור בפרופקס,האם אפשר להשתמש בקו אנזים ופרופקס,בסולגאר מפנים אותי לרופא המשפחה,או הקרדיולוג,רופא המשפחה והקרדיולוג-לא מבינים דבר בתוספי מזון,לרוב רופאי המשפחה מלגלגים על תוספי המזון,

לכן אני מבקש לבדוק איתכם אם מותר להשתמש במקביל בקו אנזים ופרופקס? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קו אנזים קיו 10 וכדורים,,,

הוספת תגובה

• קו אנזים קיו 10 וכדורים,,, - תגובה

עופר קיס
    06/03/2014

שגב שלום
    זה לא הפורום המתאים לשאלה כזו אלא לרפואת ספורט
    סורי
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר קיס-תודה על היתייחסותך

שגב
    06/03/2014

למרות ששאלתי לא שייכת לפורום,מסתבר שבמדינתנו יש גם דבר כזה,רופא קונבנציונלי,בוגר הפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א שהתמחה בתוספי מזון שמו ד"ר אודי בר,הוא ענה לי בנושא, מגוריו ומרפאתו ב-ת"א,בטח בתחום בו אתה עוסק הוא יכול להיות לכם לעזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר קיס-תודה על היתייחסותך - תגובה

עופר קיס
    06/03/2014

הי שגב
    רשמתי לפני
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו