מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במסת שריר וחיטוב במקבילאיתי08/03/2014
שלום. אני בן 24, בריא ומתאמן. גובה 179. שוקל 75 ק''ג. אני שרירי. אני מעוניין לעלות יותר במסת שריר ובמקביל להוריד אחוזי שומן לרמה של 15 אחוז שומן כדי שהשרירים והקוביות בבטן יבלטו יותר. כל מה שהבנתי זה שצריך לצרוך חלבון רב כמו 1.7 גרם לכל ק''ג. מה לגבי פחמימות כמה פחמימות עלי לאכול?, ומהי ההכנסה הקלורית הסופית שצריכה להיות לי בסוף היום על מנת שאצליח גם להוריד אחוזי שומן במקביל לחיטוב?. בנוסף, מהם הכמויות הנוספות של אבות המזון שעלי לתת עליהם את הדעת?
יש לציין שאני משחק כדורסל בממוצע 2-3 פעמים בשבוע, כל פעם שעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במסת שריר וחיטוב במקביל - תגובה
ד''ר איתי זיו08/03/2014בעיקרון להעלות מסת שריר ולהפחית אחוזי שומן במקביל - לא פשוט ואף מורכב ויש צורך בתפריט מאוד קפדני במקרה זה.
לגבי חלבון- אכן זו בקירוב הכמות אך לא ניתן להסתפק רק בזה ויש להקפיד על איכות החלבון, עיתוי האכילה, סך הקלוריות ביום ועוד. לגבי אחוזי שומן, 15% שוומן לא אמורים לראות שרירי בטן... לא אצל גברים. או אז יש צורך ב- 12% שומן ומטה על מנת שייראות השרירים.
לגבי הפחמימות ובניית שלמה של התפריט היומי מציע לפנות לפורום תזונת ספורט (סביר להניח שלא יבנו תפריט מסודר) עם השאלות ובטח מומלץ לפנות לאיש מקצוע בעניין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)