לד"ר זיו:תעודות וביטוחים עזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר זיו:תעודות וביטוחים עזרה!!!
    בת אל
    27/03/2014

שלום איתי,
    אני מעונינת לדעת האם אני צריכה תעודה לאימון טי אר אקס ופילאטיס מכשירים וריצפה ?למרות שיש לי תואר בוינגייט ותעודת חדר כושר. לצערי!! אין התייחסות בחוק הספורט העממי שבו מופיע קורס מדריכי מחול אירובי וקורס מדריכי חדר כושר בלבד! כל העשרות סוגים של הקורסים וההכשרות לא מצוינים!!!!!!
    אני מעונינת להשתלב גם בשיעורי סטודיו שבהם אני לא רואה צורך בקורס כמו פיטבול,סדנאות בטן עיצוב וחיטוב Core&Stretch ,אימון מחזורי,אינטרוולים וכו'....

בנוסף ברשת סטודיו באיזור המרכז התבקשתי להציג ביטוח אחריות מיקצועית אל אף שאיני עצמאית. האם מדריכי חד"כ ושיעורי סטודיו על כל גווניו מצריך ביטוח גם לשכירים או חובה רק לעצמאיים?

אני בטוחה שמידע והסבר מפורט לגבי מידע על הדרכות תעודות וביטוחים ישרתו את כלל המדריכים בארץ!!!!

תודה על זמנך!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבת אל

ד''ר איתי זיו
    29/03/2014

ראשית כל הכבוד על הסוגייה המעניינת.
    מציע ראשית כל להיכנס לכתבה שיש ברשת בנושא פרשנות לחוק מכוני כושר איתי זיו. מומלץ יותר להיכנס לאתר של מנהל הספורט ולראות. יש שם כל מה שצריך.
    לענייננו.... הגדרת חדר הכושר על פי החוק הנו מקום שבו מתאמנים עם מכשירים בתנאים של מאמץ גופני ומכאן הפרשנות הנה רבה במיוחד. כמובן שפילאטיס, ספינינג, קרוספיט, שיעורי עיצוב בסטודיו עם אביזרים ועוד יכולים להוות חדר כושר לכל דבר ועניין. ואין הכרח לעבור קורסים ספציפיים לכך אלא אם כן מעוניינים להרחיב את הידע. כולל גם כל הקורסים הקטנים, רצועות ומה לא. אין התייחסות בחוק כפי שאמרת לאף אחד מהדברים.
    קורס מדריכי חדר כושר מכסה את הרוב כמעט הרבה יותר מכל קורס אחר או תעודה הקיימת בישראל! לגבי הביטוח יש מקומות שמבקשים ביטוח מהמדריכים. לפחות ביטוח אחריות מקצועית על מנת שאם תהיה רשלנות מצד המדריך המקום יהיה מכוסה גם בנוסף.
    אכתוב במקביל כתבה בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בת אל
    30/03/2014

התשובה שלך תפתח דלתות להרבה מדריכים. אחכה לכתובות באתר שלך שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח

בת אל
    04/04/2016

האם הביטוח של המקום אמור לכסות מקרים באימונים ספציפים כמו פילאטיס לדג' כאשר למדריך יש תעודה לחדר כושר אך לא עבר הכשרה ספציפית כמו פילאטיס מכשירים לדג'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו