עור רפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור רפוי
    חיים
    15/04/2014

היי אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים
    הייתי מאוד שמן שקלתי בסביבות ה86 קילו ללא מסת שריר .
    ירדתי במשקל ואחר כך עליתי שוב , החלטתי שאני חייב לעשות עם עצמי משהו והתחלתי להתאמן בשילוב עם דיאטה ירדתי במשקל שקלתי 70 קילו שרובם מסת שריר .
    הייתי עם 7 אחוזי שומן בגוף , הבעיה שלי היא בעיה מתסכלת ומפחידה המדריך בחדר הכושר שלי אמר לי שמומלץ בעבורי לעלות במסת השומן בגוף העליתי את מסת השומן בשילוב תפריט בעל ערך קלורי חיובי . העליתי 6 קילוגרמים כעת אחוזי השומן בגופי הם בסביבות ה14% למרות שהשרירים עדיין בולטים ורואים קוביות אני בלחץ.
    ועכשיו לבעייתי . הבעיה שלי היא שאין לי שומן באזור הידיים בכלל יש לי ממש מעט שומן באזור היד האחורית אני מדבר על מעט ברמה של שני אצבעות שתופסות ממש מעט שומן .
    ביד הקדמית יש לי עור שהוא לא רפוי אבל הוא יכול להימתח מאוד העור עצמו מהודק לגוף אך ניתן למתוח אותו וכשאני מפעיל את השריר השריר רך כאילו לא ממש קשה . לחברים שלי שמתאמנים איתי השריר ממש קשה וניתן לראות זאת . גם שהייתי בתקופה של היה לי אחוזי שומן גבוהים עדיין השריר היה רך מה אני יכול לעשות עם זה ?
    האם יש דרך להוריד את אחוזי השומן (לחטב) מבלי לקחת שורפים ?
    האם כאשר אוריד את אחוזי השומן ישאר עור רפוי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור רפוי

הוספת תגובה

• עור רפוי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    16/04/2014

אימון היפרטרופיה קלסי אמור לפתור הבעיה במידה רבה של עור רפוי. אם זאת במידה וההיסטוריה של ההשמנה ארוכת שנים יחול קושי לחזור למימדי העור הקודמים. לפי המצווין מדובר על השמנה סולידית באופן יחסי.
    חשוב לזכור שלמידת אחוז השומן השפעה רבה על האסתטיקה וחשו ב לבדוק מידת אחוז השומן לצד מסת השריר.
    אם לאחר שנה של אימונים ותזונה מושכלת התוצאות לא משביעות רצון ייתכן שיש צורך בהתערבות של פלסטיקאי אך הצורך בכך, במרבית המקרים - לא רב.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו