מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור רפויחיים15/04/2014
היי אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים
הייתי מאוד שמן שקלתי בסביבות ה86 קילו ללא מסת שריר .
ירדתי במשקל ואחר כך עליתי שוב , החלטתי שאני חייב לעשות עם עצמי משהו והתחלתי להתאמן בשילוב עם דיאטה ירדתי במשקל שקלתי 70 קילו שרובם מסת שריר .
הייתי עם 7 אחוזי שומן בגוף , הבעיה שלי היא בעיה מתסכלת ומפחידה המדריך בחדר הכושר שלי אמר לי שמומלץ בעבורי לעלות במסת השומן בגוף העליתי את מסת השומן בשילוב תפריט בעל ערך קלורי חיובי . העליתי 6 קילוגרמים כעת אחוזי השומן בגופי הם בסביבות ה14% למרות שהשרירים עדיין בולטים ורואים קוביות אני בלחץ.
ועכשיו לבעייתי . הבעיה שלי היא שאין לי שומן באזור הידיים בכלל יש לי ממש מעט שומן באזור היד האחורית אני מדבר על מעט ברמה של שני אצבעות שתופסות ממש מעט שומן .
ביד הקדמית יש לי עור שהוא לא רפוי אבל הוא יכול להימתח מאוד העור עצמו מהודק לגוף אך ניתן למתוח אותו וכשאני מפעיל את השריר השריר רך כאילו לא ממש קשה . לחברים שלי שמתאמנים איתי השריר ממש קשה וניתן לראות זאת . גם שהייתי בתקופה של היה לי אחוזי שומן גבוהים עדיין השריר היה רך מה אני יכול לעשות עם זה ?
האם יש דרך להוריד את אחוזי השומן (לחטב) מבלי לקחת שורפים ?
האם כאשר אוריד את אחוזי השומן ישאר עור רפוי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור רפוי - תגובה
ד''ר איתי זיו16/04/2014אימון היפרטרופיה קלסי אמור לפתור הבעיה במידה רבה של עור רפוי. אם זאת במידה וההיסטוריה של ההשמנה ארוכת שנים יחול קושי לחזור למימדי העור הקודמים. לפי המצווין מדובר על השמנה סולידית באופן יחסי.
חשוב לזכור שלמידת אחוז השומן השפעה רבה על האסתטיקה וחשו ב לבדוק מידת אחוז השומן לצד מסת השריר.
אם לאחר שנה של אימונים ותזונה מושכלת התוצאות לא משביעות רצון ייתכן שיש צורך בהתערבות של פלסטיקאי אך הצורך בכך, במרבית המקרים - לא רב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)