מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד כמה אני רזה?רון28/04/2014
היי,
אני בן 29.
מבנה גוף צר (נראה לי אקטומורפי)
היקף הזרוע שלי הוא 30 ס"מ.
הגובה 1.83, משקל כ73 ק"ג.
אחוזי השומן אינם מדוייקים אלא משתנים בין מדידות ובין מכשירים שונים..
במכשירים ביתיים זה יכול להיות 12-14, במכשיר קליפר מקצועי זה בסביבות 19-20
השאלה שלי היא עד כמה רזה אני? האם אני רזה מדיי, בין מבחינה בריאותית, ובין מבחינה אסתטית? או שהנתונים תקינים?
האם קיימים ספורטאים אתלטים עם נתונים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה אני רזה? - תגובה
ד''ר איתי זיו28/04/2014לא ברור האם הנך עוסק בפעילות גופנית או לא. בנוסף, ההבדלים בנתונים באחוזי השומן בין המכשירים ממש גדולים. לקליפר במקרה זה, בחלק מהמקרים בהם יש מכשירים אלקטורוניים במכונים - עדיפות. לפיכך אם אחוזי השומן- 18-20% מדובר על הטווח הממוצע אך לא ממש מאפיין כל כך אקטומורפי.
ספורטאים אתלטים הנם בעל אחוזי שומן של 12% ומטה.תלוי בסוג הספורט בו הם עוסקים. ייתכן גם- 7-6% במקרים מסוימים.
המשקל לעוסקים בספורט באופן מסודר פחות עקרוני. וחשוב הנו הרכב הגוף.
בברכה.
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה אני רזה? - תגובה
ד''ר איתי זיו28/04/2014לא ברור האם הנך עוסק בפעילות גופנית או לא. בנוסף, ההבדלים בנתונים באחוזי השומן בין המכשירים ממש גדולים. לקליפר במקרה זה, בחלק מהמקרים בהם יש מכשירים אלקטורוניים במכונים - עדיפות. לפיכך אם אחוזי השומן- 18-20% מדובר על הטווח הממוצע אך לא ממש מאפיין כל כך אקטומורפי.
ספורטאים אתלטים הנם בעל אחוזי שומן של 12% ומטה.תלוי בסוג הספורט בו הם עוסקים. ייתכן גם- 7-6% במקרים מסוימים.
המשקל לעוסקים בספורט באופן מסודר פחות עקרוני. וחשוב הנו הרכב הגוף.
בברכה.
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)