קצב ריצה למתחילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב ריצה למתחילים
    עדי
    30/04/2014

שלום,

אני מעוניינת להתחיל לרוץ.
    נכון להיום, עושה הליכות של כ-40 דקות בקצב ממוצע של 6.5 קמ"ש. בסוף ההליכה אני בהחלט יכולה להמשיך, אבל מפסיקה כי משעמם :-)
    על סמך נסיונות עבר כושלים בהם ניסיתי לרוץ אך ויתרתי מהר מאוד, אני חושבת שהסיבה לכך היא שכשאני רצה, אני פשוט רצה מהר מדי ולכן סובלת ומוותרת.
    רציתי לדעת, מהו קצב הריצה ה"נכון" שיעזור לי להצליח להתמיד? (אם יש בכלל דבר כזה)
    אני מכירה את כל התוכניות בהן מגדילים לאט לאט את זמן הריצה ביחס לזמן ההליכה. אבל שוב, אני מתענה בחלק של הריצה ולכן מוותרת וממשיכה ללכת...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצב ריצה למתחילים

הוספת תגובה

• קצב ריצה למתחילים - תגובה

עופר קיס
    02/05/2014

עדי שלום
    כיוון שאת לא בכושר לריצה מהירה והמשכית אין אופציה מאשר לבצע אימוני הפוגות של הליכה/ ריצה
    פשוט אל תוותרי כל כך מהר - נראה לי שאת ממש רוצה
    התחילי בריצה קלה בקצב 7.2-7.5 למשך 30 שניות עד דקה ואז ללכת במהירות טובה עד להתאוששות. באופן הדרגתי להעלות את משך הריצה
    מבטיח שהשיפור יתרחש ותוך זמן קצר תוכלי לרוץ 20 דקות רצוף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

עדי
    04/05/2014

מקווה שאוכל לעדכן בקרוב שזה עובד :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו