מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצב ריצה למתחיליםעדי30/04/2014
שלום,
אני מעוניינת להתחיל לרוץ.
נכון להיום, עושה הליכות של כ-40 דקות בקצב ממוצע של 6.5 קמ"ש. בסוף ההליכה אני בהחלט יכולה להמשיך, אבל מפסיקה כי משעמם :-)
על סמך נסיונות עבר כושלים בהם ניסיתי לרוץ אך ויתרתי מהר מאוד, אני חושבת שהסיבה לכך היא שכשאני רצה, אני פשוט רצה מהר מדי ולכן סובלת ומוותרת.
רציתי לדעת, מהו קצב הריצה ה"נכון" שיעזור לי להצליח להתמיד? (אם יש בכלל דבר כזה)
אני מכירה את כל התוכניות בהן מגדילים לאט לאט את זמן הריצה ביחס לזמן ההליכה. אבל שוב, אני מתענה בחלק של הריצה ולכן מוותרת וממשיכה ללכת...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב ריצה למתחילים - תגובה
עופר קיס02/05/2014עדי שלום
כיוון שאת לא בכושר לריצה מהירה והמשכית אין אופציה מאשר לבצע אימוני הפוגות של הליכה/ ריצה
פשוט אל תוותרי כל כך מהר - נראה לי שאת ממש רוצה
התחילי בריצה קלה בקצב 7.2-7.5 למשך 30 שניות עד דקה ואז ללכת במהירות טובה עד להתאוששות. באופן הדרגתי להעלות את משך הריצה
מבטיח שהשיפור יתרחש ותוך זמן קצר תוכלי לרוץ 20 דקות רצוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עדי04/05/2014מקווה שאוכל לעדכן בקרוב שזה עובד :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)