לעופר קייס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעופר קייס
    אני
    03/05/2014

בתגובתך לאחת השאלות , כתבת יכול להיות שיש מים בשריר עקב 12-15 חזרות והמלצת לעשות 6-8 חזרות שהשריר לא יהיה דליל .
    מהי הסיבה לטווח חזרות של 12-15 לעניין המים בשריר? איך זה מיתקשר??
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעופר קייס

הוספת תגובה

• לעופר קייס - תגובה

עופר קיס
    03/05/2014

אימון בטווח חזרות גבוה יותר מדגיש שימוש במערכת גליקוליטית ( חומצת חלב ) במגבירה שימוש בגליקוגן ( סוכר ). דבר הזה יצור התאמה בגוף ע"י הגברת מאגרי גליקוגן בשריר הנאגר ביחד עם מים בתוך רקמת השריר ביחס של כ 2.5 גר' מים לכל גר' גליקוגן.
    חזרות נמוכות יותר ( כבד ) מתבטא בהגברת חלבוני כיווץ ופחות נוזלים
    צ'או

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עדיף?

פרדי
    09/05/2014

מישהו אמר בפורום מסוים שמתאמן טבעי(לא לוקח חומרים אנאבוליים) צריך לעבוד רק בטווחי חזרות של 5-8.
    שאני בונה תכנית אימון אני תמיד משלב את כל הטווחי חזרות.או כל תרגיל טווח חזרות שונה או פירמידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עדיף? - תגובה

עופר קיס
    11/05/2014

לדעתי חייבת להיות מחזוריות בתכניות האימון
    תקופה של 8 - 6
    תקופה של 15 - 10
    ותקופות של 5 - 3
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו