מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתח - מה עדיףשי07/05/2014
שלום,
אני לא מצליח לבצע עליית מתח אחת כרגע אבל כן מצליח לבצע חצי עליית מתח, ז"א כשהידיים שלי נמצאות ב90 מעלות אני כן מצליח (שזה בעצם חצי עליית מתח)
והשאלה שלי מה עדיף לעשות כדי להגיע ולהצליח לעשות עליית מתח:
1) לעלות בקפיצה או ע"י כסא כשהסנטר מעל המוט ולנסות ולהחזיק ככה כמה שאפשר ואז לרדת לאט לאט
2) להמשיך לעשות חצאי מתח
אז איזה מהשיטות בעצם יקדמו אותי לעשות מתח שלם מהר יותר
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח - מה עדיף - תגובה
ד''ר איתי זיו07/05/2014מומלץ לעשות שימוש בגומיית כושר ולעשות טוות תנועה מלא עם משקל מופחת. בנוסף, ניתן לבצע גם את המתח כשהרגליים לפנים על שולחן, סולם וכדומה ואז התנועה זהה אך המשקל המורםמופחת משמעותית גם.עלייה למעלה בקפיצה וכייוץ אקצנטרי איטי גם אפשרות טובה אך לא במקום אלא בנוסף ועדיף מאשר חצאי התנועות שהוזכרו.
בנוסף, שינוי הרכב הגוף כך שהמסה השומנית נמוכה ותר יסייע כמובן לעלות מתח בקלות יותר בלי קשר יש לחזק השרירים הרלבנטיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת אילו תרגילים נוספים אוכל
שי07/05/2014לעשות על מנת לעבוד על קבוצת השרירים הקשורה למתח,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)