מתח - מה עדיף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח - מה עדיף
    שי
    07/05/2014

שלום,

אני לא מצליח לבצע עליית מתח אחת כרגע אבל כן מצליח לבצע חצי עליית מתח, ז"א כשהידיים שלי נמצאות ב90 מעלות אני כן מצליח (שזה בעצם חצי עליית מתח)

והשאלה שלי מה עדיף לעשות כדי להגיע ולהצליח לעשות עליית מתח:
    1) לעלות בקפיצה או ע"י כסא כשהסנטר מעל המוט ולנסות ולהחזיק ככה כמה שאפשר ואז לרדת לאט לאט
    2) להמשיך לעשות חצאי מתח

אז איזה מהשיטות בעצם יקדמו אותי לעשות מתח שלם מהר יותר

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח - מה עדיף

הוספת תגובה

• מתח - מה עדיף - תגובה

ד''ר איתי זיו
    07/05/2014

מומלץ לעשות שימוש בגומיית כושר ולעשות טוות תנועה מלא עם משקל מופחת. בנוסף, ניתן לבצע גם את המתח כשהרגליים לפנים על שולחן, סולם וכדומה ואז התנועה זהה אך המשקל המורםמופחת משמעותית גם.עלייה למעלה בקפיצה וכייוץ אקצנטרי איטי גם אפשרות טובה אך לא במקום אלא בנוסף ועדיף מאשר חצאי התנועות שהוזכרו.
    בנוסף, שינוי הרכב הגוף כך שהמסה השומנית נמוכה ותר יסייע כמובן לעלות מתח בקלות יותר בלי קשר יש לחזק השרירים הרלבנטיים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעת אילו תרגילים נוספים אוכל

שי
    07/05/2014

לעשות על מנת לעבוד על קבוצת השרירים הקשורה למתח,

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו