מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד ימין של החזה לאחר הליכהאבישי11/05/2014
שלום, אני בן 34 ולא מתאמן באופן סדיר.
לפני כשבוע הלכתי אחרי זמן רב לחדר הכושר ועשיתי הליכה (באמצעות מכשיר הסקי) של 20 דקות ולאחר מכן ריצה של עוד כמה דקות במסילה.
יום לאחר מכן, חשתי כאבים בשריר באיזור החזה בצד ימין. מאוד נלחצתי מזה ואף הלכתי למרכז של רפואה דחופה לבדוק את העניין - לא מצאו לי כלום, לאחר שביצעו לי בדיקת א.ק.ג.
לאחר יומיים בערך הכאבים נעלמו.
אתמול שוב עשיתי הליכה של שעה לערך, הפעם ברחוב. כעת אני חש שוב את אותם הכאבים.
מניין זה יכול לנבוע?
אציין שההליכות הללו בוצעו בקצב נמוך, שאני מעשן (15 סיגריות ליום), שכן היו תקופות רבות בהן כן עשיתי כושר (עד לפני חצי שנה בערך) אך מעולם לא היו לי כאבים מעין אלו.
תודה מראש,
אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד ימין של החזה לאחר הליכה - תגובה
עופר קיס11/05/2014האם ביצעו בדיקת מאמץ עם אקג?
יכול להיות שזה כאב מוקרן משרירי הנשימה או עמוד השידרה
סגור את הפינה ע"י בדיקת מאמץ מרבית( בדיקת צריכת חמצן מרבית ) או בדיקת תליום במאמץ. ואם אין כלום אז מתיחות לגב ולשרירי הבטן הצידיים או מפגש אצל פיזיוטרפיסט
מקווה שעזרתי
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)