ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    נועה
    15/05/2014

אני בת 53 גובה 1.65 משקל 72 קילן. כמה קילו אני צריכה לרדת, ומה אפשר לעשות כדאי להוריד את הבטן תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

עופר קיס
    15/05/2014

הי נועה
    המלצה בין 8 - 5 ק"ג
    1. הדבר הראשון זו החלטה אמתית שאת מחויבת לתהליך שינוי ב 100%
    2. בלי סעיף 1 לא ניתן לזוז
    3. עכשיו משנפתחו האפשרויות, צריך להחליט איך יוצרים מאזן קלורי שלילי ( מוציאים יותר ממה שמכניסים)
    תזונה: איזה אוכל לא בריא, יותר מדי ממנו או נאכל בזמן לא תקין ( מאוחר בלילה)
    האם את שותה מספיק, אוכלת מספיק סידן ( עוזר לרדת במשקל ).
    פעילות: איזו פעילות גופנית את אוהבת או שיכולה לבצע לאורך זמן ( ניתן מס' ) פעילויות. יש לבצע 3 פעמים בשבוע לפחות!

הכול בראש, אם יש החלטה אז תמצאי את הדרך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדה במשקל

נועה
    15/05/2014

כן אני שותה המון, אני אוהבת גבינה ויוגורט, תמיד אהבתי, בקשר לפעילות גופנית אני עושה פילאטיס פעם בשבוע, הבעיה היא אכילה בלילה יש לילות שכדאי להשתיק את הרעב אני שותה מים ויש לילות שיש נפילות אני אוכלת גלידה אני יודעת שזה בעייתי, אני מקווה להתחיל הליכה האם זה מועיל וכמה עליי ללכת שכחתי להגיד שיש לי דלקת פרקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדה במשקל - תגובה

עופר קיס
    15/05/2014

זהירות עם עודף גבינות - יש שם מלח שסופח מים
    את יכולה להכנס לפורום של התזונה -אולי זה יעזור
    לגבי הליכה - נסי ללכת יותר ביום ממקום למקום כצורת התנהלות חדשה ולאו דווקא אימון הליכה של 30-40 דקות
    אם את מתחילה גם ללכת כמה פעמים בשבוע בפרק ובשכונה התחילי באופן הדרגתי כמובן ולא להגיע לכאבים במפרקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו