שריפת קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת קלוריות
    טל
    26/05/2014

שלום
    אמרו לי שהגוף יכול לשרוף באימון מקסימום קלוריות כלומר גם אם אני אעשה שעתיים אימון אירובי אני לא באמת אשרוף אלף קלוריות (אני לא ספורטאית אבל כן עושה פעילות גופנית כל יום)
    אז
    א. רציתי לדעת אם זה נכון
    ב. האם לעשות כל יום אירובי שעה בקצב יחסית אינטנסיבי ואחכ משקולות זה בריא או שעדיף לפצל את האימונים.
    ג. האם עדיף לעשות אימון שעה נגיד הליכה של 10 קמ או חצי שעה/ארבעים דקות של אימון יותר אינטנסיבי?
    תודה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת קלוריות

הוספת תגובה

• שריפת קלוריות - תגובה

עופר קיס
    26/05/2014

טל שלום
    1. הוצאה של 500 ק"ק בשעה זו הוצאה יפה מאד שעשויה לעייף ספורטאי ברמת כושר בינוני כיוון שתדרוש ממנו להיות בקרבת קושי מרבי עבורו, לא כל שכן שעתיים.
    2. עדיף להפריד פעילות אירובית אינטנסיבית מאימון התנגדות. אם האימון מתון יחסית אין בעיה בכלל!
    3. מבחינת בריאות וכושר גופני עדיף לבצע אימונים יותר ארוכים אך מתונים יום אחד ולחילופין אימון יותר אינטנסיבי באימון הבא, כך שיש גיוון באימונים מבחינה מנטלית ופיזיולוגית.
    ביי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו