אבקות חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקות חלבון

שלום
    אני מתאמן בחדר כושר כבר כ-5 חודשים, עד היום לא ראיתי תוצאות ממשיות ולכן החלטתי לקנות אבקת חלבון (dymatize elite).
    יש לי כמה שאלות:
    1.קראתי והבנתי שמומלץ לשתות את החלבון כל בוקר ומיד אחרי אימון. השאלה היא האם שתיית שייק חלבונים מכסה אותי מבחינת התזונה שלי לאחר אימון כוח בחדר כושר? או שבנוסף לשייק אני צריך לצרוך עוד אוכל (פחמימות?)
    2.המטרה העיקרית שלי בחדר כושר היא הבטן. (קוביות...) עכשיו מצד אחד אני נורא נורא רוצה לראות תוצאות על העבודה בבטן, מצד שני אני גם רוצה להתפתח ולחטב עוד איזורים בגוף (חזה, ידיים) ולכן אני לא יודע, לעלות במשקל או לא לעלות במשקל? הרי בשביל קוביות צריך אחוז שומן נמוך ולעשות המון אירובי, ובשביל להעלות במסה חייבים להעלות במשקל... (מישהו במשקל 50 ק"ג יוכל להתאמן כל חייב ועדיין לא יוכל להתפתח מעבר לרמה מסוימת...כי הוא נורא רזה. אני צודק?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקות חלבון

הוספת תגובה

• אבקות חלבון - תגובה

עופר קיס
    28/05/2014

הי
    ממליץ להכנס לפורום תזונת הספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו