שאלות על סקוואט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על סקוואט
    פרדי
    01/06/2014

1)אני מנסה לדמיין את התמונה הכללית ואני מתקשה להבין האם זה בגלל מקרבים חלשים או מרחיקים חלשים.
    אם אני רואה בן אדם שעושה סקוואט ותמיד קורס על הברכיים פנימה את מה אני צריך לחזק לו?

2)מדוע שאנשים,בעיקר מתחילים, עושים סקוואט הם מרימים את העקבים? האם זה בגלל חוסר גמישות בגסטרוכנמיאוס או שזה קשור לעומס על הגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על סקוואט

הוספת תגובה

• שאלות על סקוואט - תגובה

ד''ר איתי זיו
    03/06/2014

יכולות להיות כמה סיבות:
    חולשה רבה של המייצבים.
    2. טכניקה גרועה שגורמת לתבנית תנועתית לקויה. במקרה זה יש לבצע התרגיל עם משקל נמוך והרב סטים וחזרות בימי אימון רבים עד שמופנמת הטכניקה ואז להתחיל להעלות משקלים.
    3. צריך לבדוק עם איש מקצוע שאין בעיה עם המייצבים של הברכיים. ייתכן אגב שהשרירים התנועתיים חזקים את מיייצבי הברכיים או הירך למשל - חלשים מאוד. חיזוק שרירים תנועתייים לא אומר שהמיצבים חזקים באותה מידה אם בכלל.
    4. הרמת עקבים עשויה להיות בשלל אי גמישות מספקת של הסולאוס (אי ספיקה פסיבית) או של המסטרינגס וחשוב לשפר זאת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו