מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת אחוזי שומןעידן06/06/2014
שלום אני בן 20 שוקל 75 גובה 1.75 אני מתאמן כבר כמה חודשים כשהמטרה שלי היא הורדת אחוזי שומן כדי להגיע למצב שבו רואים קוביות והגדרת שריר יותר יפה בגדול אני לא בחור רזה או שמן ולמרות שהעליתי קצת במסת שריר עדיין נשאר לי שומן במקומות הבעייתיים בעיקר בצדדים של הבטן וגב תחתון. אני מתאמן אימוני כח ואירובי משתדל שבשני האימונים לעבוד על תרגילים שמשלבים כמה שיותר קבוצות שרירים , לעבוד על קבוצות שרירים גדולות יותר סטים , זמני מנוחה קצרים בין תרגילים , באירובי אני לא עובד על הליכון וכאלה אלא עושה אימוני hiit זאת אומרת עושה תרגילים שמשלבים את כל קבוצות השרירים אחד אחרי השני למשך 15 - 20 דק׳. מבחינת תזונה משתדל לאכול נקי לשלב חלבון וירקות בכל ארוחה , לאכול כל 2-3 שעות ארוחות סבירות וארוחות נכונות לפני ואחרי אימון. אני עושה את זה כבר חודשיים שלושה ואני עוד לא רואה שינוי ממשי באחוזי השומן , האם זה עניין של זמן או שאני עוזה משהו לא נכון ? ושאלה נוספת לגבי פחמימות , ביום אני אוכל 8 פרוסות לחם מלא (לא קל ) ביום של אימון אולי 9 -10 ולא אוכל פחמימות נוספות מעבר לזה האם זה בסדר או שצריך להפחית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראה
אני08/06/2014כדי להוריד את אחוזי השומן צריך להיות במאזן קלורי שלילי , בלי זה לא יעזור לך אירובי אימני כח אוכל בריא וכו... כמובן צריך להקפיד על כמות מספקת של חלבונים ופחמימות , ממליץ לך לקחת תזונאי ספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)