אימון על אליפטיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון על אליפטיקל
    אירית
    06/06/2014

בת 46 אני מתאמנת 55 דקות על אליפטיקל בדרגה 1 ולפי המד של המכשיר אני עושה מרחק של 20 ק״מ האם זה הגיוני ? אני מגיעה לדופק 120 כלומר 65% מהדופק המירבי האם זה נחשב לעצימות נמוכה או בינונית ? אני מודדת את הדופק בידיות של האליפטיקל גם באמצע האימון וגם אחרי שהפסקתי את האימון מתי צריך למדוד כדי לדעת מה הדופק המירבי שהגעתי אליו באימון בתודה אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון על אליפטיקל

הוספת תגובה

• אימון על אליפטיקל - תגובה

עופר קיס
    09/06/2014

אירית שלום
    הדופק פחות חשוב אלא תחושת המאמץ שלך - נסי להגיע לתחושת די קשה ולשמר אותה למשך האימון - ישנם אנשים ש65% ממקסימום קשה להם וכאלו שקל להם , לכן תחושת מאמץ אישית של המתאמן עדיפה.
    לגבי המרחק - לא המרחק בק"מ חשוב אלא סך העבודה שעשית שזוהי גם ההוצאה הקלורית שלך אז לכי לפי כמות קלוריות כמדד לעבודה. אפילו אם ההוצאה הקלורית אינה אחד לאחד באמת, היא כן משמשת מדד לכמות עבודה שביצעת ותשמש כנקודת יחוס לאימונים הבאים שתבצעי
    כמות עבודה = בריאות
    מקווה שמובן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אירית
    10/06/2014

האם בגילי לא כדאי לעשות מבחן מאמץ מאחר ואני חוששת להתאמץ יותר מידי שמא אפגע בלב ובאמת ב 65% דופק אני מרגישה שקל לי אבל כאמור יש לי חששות ועוד שאלה האם זה נכון שבאליפטיקל שורפים פי 2 מהליכה כך ראיתי במחשבון הוצאה קלורית של אתר גולינגו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

עופר קיס
    10/06/2014

הי
    בדיקת מאמץ תמיד טוב עדיף בדיקת צריכת חמצן מרבית שנעשית באופן פרטי בוינגייט, מדיקס או כל מרכז לרפואת ספורט אחר
    לגבי הוצאה קלורית - באותה דרגת מאמץ יחסית ( מה שמרגישים ) האליפטי עשוי לשרוף יותר אך לא באחוזים מאד גבוהים יחסית להליכה.
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו