מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחטב את הבטןאנונימית26/06/2014
שלום, אני לצערי ממש לא בכושר וגם עם דלקת בגיד ברגל .. אני מניחה שלא אוכל להתחיל לחזור לכושר עוד הרבה זמן. אני מאוד רוצה לחטב את הבטן וכל פעם שאני רק מתחילה לעשות כפיפות כל הבטן של רועדת .
אפשר מדריך קצרצר באיך להתחיל לאמן את הבטן? אני מפחדת לעשות נזק .. יש חימום שצריך לעשות לפני?, עם כמה סטים של כמה כפיפות אני יכולה להתחיל ?
(אני מודעת לזה שאני צריכה להתחיל להתאמן ולחזור לכושר כללי אבל בינתיים הרגל לא מאפשרת וזה יכול להמשך עוד הרבה זמן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחטב את הבטן - תגובה
עופר קיס26/06/2014הנה האמת העצובה לגבי הבטן:
1;. לא ניתן לחטב את הבטן ללא הפחתת אחוזי שומן מרקמת השומן שנמצאת מתחת לעור ומעל השריר!
2. לחיזוק איכותי של שריר הבטן אלו התרגילים:
1. בעמידת 6 כאשר הגו ממש ישר - לנתק יד אחת קדימה מבלי להעביר משקל לצד השני - להחזיק למשך 5-10 שניות תוך כיווץ הבטן ונשימה בו זמנית
2. אותו הדבר לגבי שליחת רגל אחורה
ניתן לבצע כל יום ולהגביר את משך ההחזקה ל 20 דקות
שבוע שני ניתן לבצע תרגיל בו שולחם זרוע קדימה ורגל נגדית אחורה ומחזיקים שיווי משקל תוך כדי נשימה - להעלות את זמן התרגיל מ5 שניות ועד 20
לתרגיל קוראים BIRD DOG ניתן לגלגל אותו
שלב הבא לשלוח זרוע + רגל ולחזור ולהפגיש ביניהן מתחת לגוף ולחזור ולפשוט אותן -
מתחילים ב 5 חזרות כל צד ועולים ל 10
לשמור על גו ישר ובטן מוחזקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התרגיל רק מחזק את השריר ?
אנונימית01/07/2014קודם כל תודה על התשובה .. האם התרגיל שהבאת לי הוא רק מחזק את השריר או שהוא גם שורף שומן ? ואם הוא רק מחזק את השרירים אתה יכול בבקשה להמליץ לי על תרגיל נוסף ששורף שומנים ושאפשר לבצע אותו עם דלקת בגיד ברגל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התרגיל רק מחזק את השריר ? - תגובה
עופר קיס01/07/2014תרגילים שורפי שומן או קלוריות הם בעיקר פעילות אירובית בינונית עד קשה וכן תרגילים מורכבים המפעילים קבוצות שרירים רבות.
אירובי יתכן ותוכלי לעשות על מכשיר אליפטי ( אם זה ללא כאבים ) או שחיה
לגבי תרגילים - כל תרגילי פלג גוף תחתון לא תוכלי עקב עומס על הגיד.
לגבי תרגילי פלג גוף עליון - או בחדר כושר או עם גומיות ( בעיקר משיכות / חתירות -ROW ) או שכיבות סמיכה מהברכיים או של בנים אם את יכולה ( אך לבצע יום כן - יום לא)
ברור לך שעל מנת להמשיך בחייך עליך לפתור את נושא הגיד
ממליץ על פיזיותרפיה פרטית אם יש לך כסף להוציא - אם לא - דרך הקופה ולקוות לטוב!
אם את צריכה המלצה על פיזיוטרפיסטים פרטיים אנא כתבי לי
לא להתייאש - אך כן לקחת יוזמה!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)