לחטב את הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחטב את הבטן
    אנונימית
    26/06/2014

שלום, אני לצערי ממש לא בכושר וגם עם דלקת בגיד ברגל .. אני מניחה שלא אוכל להתחיל לחזור לכושר עוד הרבה זמן. אני מאוד רוצה לחטב את הבטן וכל פעם שאני רק מתחילה לעשות כפיפות כל הבטן של רועדת .
    אפשר מדריך קצרצר באיך להתחיל לאמן את הבטן? אני מפחדת לעשות נזק .. יש חימום שצריך לעשות לפני?, עם כמה סטים של כמה כפיפות אני יכולה להתחיל ?
    (אני מודעת לזה שאני צריכה להתחיל להתאמן ולחזור לכושר כללי אבל בינתיים הרגל לא מאפשרת וזה יכול להמשך עוד הרבה זמן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחטב את הבטן

הוספת תגובה

• לחטב את הבטן - תגובה

עופר קיס
    26/06/2014

הנה האמת העצובה לגבי הבטן:
    1;. לא ניתן לחטב את הבטן ללא הפחתת אחוזי שומן מרקמת השומן שנמצאת מתחת לעור ומעל השריר!
    2. לחיזוק איכותי של שריר הבטן אלו התרגילים:
    1. בעמידת 6 כאשר הגו ממש ישר - לנתק יד אחת קדימה מבלי להעביר משקל לצד השני - להחזיק למשך 5-10 שניות תוך כיווץ הבטן ונשימה בו זמנית
    2. אותו הדבר לגבי שליחת רגל אחורה
    ניתן לבצע כל יום ולהגביר את משך ההחזקה ל 20 דקות
    שבוע שני ניתן לבצע תרגיל בו שולחם זרוע קדימה ורגל נגדית אחורה ומחזיקים שיווי משקל תוך כדי נשימה - להעלות את זמן התרגיל מ5 שניות ועד 20
    לתרגיל קוראים BIRD DOG ניתן לגלגל אותו
    שלב הבא לשלוח זרוע + רגל ולחזור ולהפגיש ביניהן מתחת לגוף ולחזור ולפשוט אותן -
    מתחילים ב 5 חזרות כל צד ועולים ל 10
    לשמור על גו ישר ובטן מוחזקת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התרגיל רק מחזק את השריר ?

אנונימית
    01/07/2014

קודם כל תודה על התשובה .. האם התרגיל שהבאת לי הוא רק מחזק את השריר או שהוא גם שורף שומן ? ואם הוא רק מחזק את השרירים אתה יכול בבקשה להמליץ לי על תרגיל נוסף ששורף שומנים ושאפשר לבצע אותו עם דלקת בגיד ברגל ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התרגיל רק מחזק את השריר ? - תגובה

עופר קיס
    01/07/2014

תרגילים שורפי שומן או קלוריות הם בעיקר פעילות אירובית בינונית עד קשה וכן תרגילים מורכבים המפעילים קבוצות שרירים רבות.
    אירובי יתכן ותוכלי לעשות על מכשיר אליפטי ( אם זה ללא כאבים ) או שחיה
    לגבי תרגילים - כל תרגילי פלג גוף תחתון לא תוכלי עקב עומס על הגיד.
    לגבי תרגילי פלג גוף עליון - או בחדר כושר או עם גומיות ( בעיקר משיכות / חתירות -ROW ) או שכיבות סמיכה מהברכיים או של בנים אם את יכולה ( אך לבצע יום כן - יום לא)
    ברור לך שעל מנת להמשיך בחייך עליך לפתור את נושא הגיד
    ממליץ על פיזיותרפיה פרטית אם יש לך כסף להוציא - אם לא - דרך הקופה ולקוות לטוב!
    אם את צריכה המלצה על פיזיוטרפיסטים פרטיים אנא כתבי לי
    לא להתייאש - אך כן לקחת יוזמה!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו