מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה ביכולת לאחר שבוע בלי אימוניםמשה01/07/2014
שלום אני מתאמן באופן קבוע ושבוע שעבר לא התאמנתי בכלל... עובד 12-15 חזרות אימוני בחדר כושר
בשבוע האחרון שלא התאמנתי במכון אכלתי לפי התפריט שלי כלומר הכנסתי פחממות וחלבון ושומן כמו שצריך...
שחזרתי למכון הרגשתי ירידה עכשיו אחרי שבוע אני מרגיש ירידה ביכולת למרות שהמשקל נשאר אותו דבר וגם לא נראה שירדתי במסה שריר...
למה יש ירידה ביכולת ומה זה הירידה הזו (ירידה של כאילו השריר לא רגיל לעומס)
אנשים אומרים לי שב 2 אימונים אני יחזור לעצמי... רציתי לשאול מה זה ירידה במסת שריר ??(לפי מה שאני יודע עם תזונה נכונה אין ירידה במסת שריר בשבוע אחד) או ירידה ביחידות המוטוריות ??
מבקש הסבר ולמה זה קורה זה דבר המטריד אותי
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה ביכולת לאחר שבוע בלי אימונים - תגובה
ד''ר איתי זיו03/07/2014ירידה ביכולת עקב הפסקה מאימונים תלויה רבות ברמה של המתאמן לפני ההפסקה.
בעיקרון שבוע הפסקה לא גורם לירידה ממשית כלל בכוח אלא אם מדובר על מתאמנים מתחילים/לא מאומנים וכדומה.
יש לבדוק מבחינת משקלים באימון האם הם פחותים או שמה זו רק תחושה שכזו ולא המציאות עצמה.
ירידה במסת השריר לא אמורה להיות בהפסקה של שבוע ואם היא כן מתרחשת מדובר על שינוי מינורי שניתן בהחלט להשלים תוך תקופת זמן קצרה , מנ גם שהנך מעיד שהתפריט מוקפד.
שמירה על מסת השריר, חזרה לרמה וכדומה תלוי גם רבות בעצימוות האימון באופן כללי. במידה והאימון אינו עצים הרי ההשפעה של ההפסקה הנה משמעותית יותר לעומת אלא שמתאמנים באופן איכותי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)