מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםיעל14/04/2008
שלום,
כבר שבוע שיש לי כאב לכל אורך ישבן אחד. אני חושבת שזה שריר שנתפס לי לאורך כל הישבן. אולי אני טועה? מה זה יכול להיות וממה זה יכול לנבוע. אמרו לי חברים שזה יכול להיות קרע בשריר. האומנם? ואם כן מה ההשלכות של זה? זה בעיקר כואב לי כשאני הולכת ברחוב. אם אני עושה אפצ'י אני גם מרגישה את הכאב (רק בשביל שתבינו למה אני מתכוונת). זה מדאיג אותי כי כבר שבוע זה לא עובר והכאבים גם לא נחלשים . יש לציין כי אני בת 25 ומתעמלת 5 פעמים בשבוע כשעה על אליפטיקל. לאיזה רופא עליי לפנות?
האם זה יכול להיות תופעת לוואי של לפני קבלת ווסת? - שמתי לב כי לפני ווסת תמיד תפוס לי השריר שם אך זה כאב יותר חלש שעובר אחרי יומיים מקסימום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
אייל אמון15/04/2008יעל שלום,
זו דרכו של הגוף לדבר איתך, המלצתי לך על מנוחה ופעילות קלה דוגמת הליכה או אופניים כדי להזרים דם לאותו אזור לזרז ריפויו. אכן כאב שכזה הינו יכול להעיד על קרע מיקרוסקופי בשריר או במעטפת שלו וזמן מנוחה הינו הטיפול הטיבעי הטוב ביותר, אם נמשך - אורתופד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
עופר קיס16/04/2008קודם כל אני שמח שאייל הצטרף לצוות , צריך מישהו תותח, לא?
אני מסכים אם אייל. אם הכאב נמשך עליך לפנות לרופא המשפחה או אוקרטופד.
כאב שרירי נמשך גג 4 ימים מעבר לכך יתכן ויש קרע חלקי ויתכן שהכאב מוקרן מהגב תחתון.
חג שמח לכולם
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)