מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות בבטןאני04/08/2014
שלום,בנו לי תוכנית ובה 10 דקות תרגילים שונים על שרירי הבטן. אני אמור לעשות אותה פעם ביומיים אבל עושה כל יום. האם זה תקין? הבנתי לאחרונה שיכול להיות שזה כלל לא אפקטיבי ואני סתם מבזבז את הזמן. אבל אני מתוך מחשבה שאם זה לא יכול להועיל זה בטח לא יכול להזיק המשכתי...
לכן השאלה היא כל כמה זמן מומלץ לעשות תרגילי בטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות בבטן - תגובה
ד''ר איתי זיו05/08/2014אין שום צורך לאמן מדי יום את שרירי הבטן במיוחד אם מדובר על תוכנית עצימה. בעיקרון 95% מהמתאמנים מחזקים את שרירי הבטן על מנת לשפר נראות כך שביצוע 10 דקות מדי יום לא ממש יועיל מאשר הפחתת אחוז השומן והעלאת מסת הגוף הרזה.
מומלץ אם כבר להגביר הפעילות האירובית בשבוע ולהפחית אחוז השומן.
בעיקרון נציין שישנם לא מעט ילדים בני 6,7, 10 וכדומה שלא מבצעים אפילו כפיפת בטן אחת ושרירי הבטן אצלם בולטים ונראים לעין, כנ"ל מפתחי גוף שמבצעים בתדירות נמוכה תרגילים לשרירים הללו וכך הלאה.
אם המטרה הנה שיפור יכולת ספורטיבית ההתייחסות שונה וגם אז לא מדובר על ביצוע יומיומי.
בברכה.
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחתת אחוזי שומן
אני06/08/2014אוקיי, אז מעכשיו אני אעבוד יום על שרירי הבטן ויום פעילות אירובית.
על איזו פעילות אירובית היית הכי ממליץ כדי להפחית באחוזי השומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחתת אחוזי שומן - תגובה
ד''ר איתי זיו12/08/2014fj
כל פעילות אירובית בה הדופק גבוה דיו - תתאים. למעט שחייה שאינה זהה בהשפעה שלה על הרכב הגוף כמו פעילויות אחרות. דופק 60-75 אחוז בממוצע מדופק מירבי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)