קוביות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוביות בבטן
    אני
    04/08/2014

שלום,בנו לי תוכנית ובה 10 דקות תרגילים שונים על שרירי הבטן. אני אמור לעשות אותה פעם ביומיים אבל עושה כל יום. האם זה תקין? הבנתי לאחרונה שיכול להיות שזה כלל לא אפקטיבי ואני סתם מבזבז את הזמן. אבל אני מתוך מחשבה שאם זה לא יכול להועיל זה בטח לא יכול להזיק המשכתי...

לכן השאלה היא כל כמה זמן מומלץ לעשות תרגילי בטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוביות בבטן

הוספת תגובה

• קוביות בבטן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    05/08/2014

אין שום צורך לאמן מדי יום את שרירי הבטן במיוחד אם מדובר על תוכנית עצימה. בעיקרון 95% מהמתאמנים מחזקים את שרירי הבטן על מנת לשפר נראות כך שביצוע 10 דקות מדי יום לא ממש יועיל מאשר הפחתת אחוז השומן והעלאת מסת הגוף הרזה.
    מומלץ אם כבר להגביר הפעילות האירובית בשבוע ולהפחית אחוז השומן.
    בעיקרון נציין שישנם לא מעט ילדים בני 6,7, 10 וכדומה שלא מבצעים אפילו כפיפת בטן אחת ושרירי הבטן אצלם בולטים ונראים לעין, כנ"ל מפתחי גוף שמבצעים בתדירות נמוכה תרגילים לשרירים הללו וכך הלאה.
    אם המטרה הנה שיפור יכולת ספורטיבית ההתייחסות שונה וגם אז לא מדובר על ביצוע יומיומי.
    בברכה.
    ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת אחוזי שומן

אני
    06/08/2014

אוקיי, אז מעכשיו אני אעבוד יום על שרירי הבטן ויום פעילות אירובית.
    על איזו פעילות אירובית היית הכי ממליץ כדי להפחית באחוזי השומן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת אחוזי שומן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    12/08/2014

fj

כל פעילות אירובית בה הדופק גבוה דיו - תתאים. למעט שחייה שאינה זהה בהשפעה שלה על הרכב הגוף כמו פעילויות אחרות. דופק 60-75 אחוז בממוצע מדופק מירבי.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו