מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אימוניםחיים14/08/2014
שלום אני בן 16 וחצי מתאמן כבר שנתיים 4 פעמים בשבוע אימוני כוח , יש לי מסת שריר גדולה המשקל שלי הוא 80 קילו
התאמנתי כל השנה ובמהלך חודש יולי אך החודש הייתי בחופשה של 13 ימים ולא היה לי זמן לאימונים בכלל מכיוון ששהיתי בחו''ל ולא היה לי חדר כושר קרוב
עכשיו שחזרתי הביתה אני לא מאמין כי אוכל להתאמן החודש באותו כמות כמו שאני רגיל להתאמן אולי אוכל לעשות שכיבות שמיכה וגקסונים מתח ושאר אימוני משקל גוף , מכיוון שבעוד שבוע אני יורד לאילת אז גם לא נראה לי שאוכל לבצע אימונים תכופים כפי שהיו , וזה קצת מבאס אותי ובאמת מטריד אותי , האם מסת השריר שלי תיפגע עקב זה ??
ששאלתי את המדריך בחדר הכושר שלי הוא אמר לי '' תשמע עבדת שנה בלי הפסקה 4 פעמים בשבוע והפעמים שלא הגעת זה היה רק שהיית חולה ודברים כאלה '' הוא גם המליץ לי לקחת את החודש הזה כדי לתת מנוחה לגוף מעין פגרה כזאת אחר שנה של עומסים האם זה הגיוני או נכון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אימונים - תגובה
ד''ר איתי זיו15/08/2014ניתן לעשות הפסקה מאימונים מפעם לפעם. חודש מדובר על הפסקה ארוכה לכל הדיעות . לעיתים אין ברירה אך אם יש כמובן שתרגילי משקל גוף ימתנו את האטרופיה- ירידה במסת השריר הצפויה. הרי גם ניתן להתאמן על בסיס קבוע ותהיה אטרופיה מכיוון שהדבר תלוי במספר משתנים כמו התזונה, עצימות האימון ועוד.
לסיכום, אם ניתן לא לקיים הפסקה כה ארוכה עדיף, אם אין ברירה יש לחזור אחר חוודש בהדרגתיות ובכל מקרה לשמור על משטר תזונתי על מנת שלא תהחה עלייה ממשית באחוזי שומן לצד ירידה במסת השריר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)