הגוף לא גדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגוף לא גדל
    אני
    22/08/2014

שלום, אני מתאמן כבר חצי שנה בחדר כושר, בן 21, גובה 1.79 אבל שוקל רק 68 ק"ג (!)
    אני רואה תוצאות בבטן, אבל בכל שאר הגוף נראה כיאלו אני לא מתקדם. ברור לי שאני צריך להעלאות במשקל אבל אני נורא מפחד לפגוע בבטן ושהעבודה שעשיתי תיעלם...
    מה אני יכול לעשות כדי לראות תוצאות גם בחזה ושאר הגוף? אני מתאמן 3 פעמים בשבוע עם תוכנית מסודרת...יכול להיות שהפיתרון הוא לאו דווקא העלאה במשקל? אני גם שותה אבקת חלבון פעמיים ביום.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגוף לא גדל

הוספת תגובה

• הגוף לא גדל - תגובה

ד''ר איתי זיו
    23/08/2014

חסר נתונים לגבי אחוזי שומן. בפועל יש ליישם דיאטה לעלייה במשקל. אחוזי השומן יעלו אך גם המשקל. לאחר מכן יתחיל תהליך של חיטוב הגוף. זה התהליך. אין אפשרות להעלות מסת שריר ללא העלאת משקל ומסת גוף רזה יחד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

אני
    26/08/2014

בדקתי במחשבון באינטרנט ואחוז השומן שלי הוא 15.2%. מה זה אומר?
    לגבי המשקל, אתה מציע בעצם קודם כל לאכול המון ולעלות במשקל ורק אז להתחיל עם אימונים וחיטוב? ומה לגבי הבטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני - תגובה

ד''ר איתי זיו
    26/08/2014

אחוז שומן מומלץ לבדוק עם איש מקצוע ולא באינטרנט. לא מכיר שאפשר למדוד אחוז השומן דרך האינטרנט בצורה מדויקת. נתונים אחרים- כמובן שכן.
    בכל מקרה 15 אחוז שומן אם הדבר נכון זה בטווח הממוצע וזה בסדר גמור.
    לגבי הבטן, אכן, יש צורך להפחית אחוז שומן. ייתכן שריכוז השומן במקרה זה בעיקר בבטן.
    יש צורך לחזק את הבטן באופן הגיוני עם תרגילים אפקטיביים מתאימים. כמו גשרים, גלגול אגן לאחור ועוד.
    יש לבנות תוכנית אימונים מסודרת. ניתן לעשות שינויים מהותיים בכל הפרמטרים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו