מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדילה מאסיבית בשרירחיים29/08/2014
האם השריר יכול לגדול גם עם אחוזי שומן פחותים ?
לאחרונה סיימתי את תהליך החיטוב ואחוזי השומן בגופי עומדים על 7% האם במצב כזה השריר עדיין גדל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה מאסיבית בשריר - תגובה
ד''ר איתי זיו29/08/20147 אחוז שומן זו רמה הקרובה למפתח גוף בתחרות. ניתן להעלות מסת שריר כמובן השאלה אם זו המטרה ואז יש לאמץ תפריט מתאים לשם כך.
או אז צפויה גם עלייה במרבית המקרים באחוז השומן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד''ר איתי זיו
חיים29/08/2014אני עובד בעיקרון בשיטת ה1.7 גרם חלבון על קילוגרם משקל גוף , זו דרך טובה ?
העיקרון אצלי הוא לא להישאר רעב אף פעם מכיוון שאני מתאמן טבעי ולא צורך תוספים
התזונה חשובה לי תפריט דוגמא :
בוקר :
100 גרם קורנפלקס דגנים מלאים /גרנולה .
כוס חלב
10:00 סנדוויץ' טונה .
צהריים : בשר/ עוף/ אורז , חזה עוף+כבד , (במידה ואמא לא מכינה אורז ) אני אוכל חזה עוף או בשר בלחמנייה עם סלט .
ערב: 2 סנדוויצים עם חביתה .
יוגורט , וירקות חיים ב-5 צבעים .
כעיקרון זו התוכנית שלפייה אני הולך בלי מתוק , בלי עוגות , בלי שתייה ממותקת .
ארוחות בזמנים קבועים בלי ארוחות ביניים . האם זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
ד''ר איתי זיו30/08/2014יפה!
התפריט בנוי לא רע בכלל.
מציע לבדוק באחת האפליקציות או אתרים כמה קלוריות יש בתפריט וחשוב ממש נושא השומן. שלא יהיה אחוז שומן רב מדי בתפריט. למשל, טונה חשוב לאכול במים ולא בשמן ובכלל להקפיד על הנושא.
במקביל חשוב להתייעץ עם פורום תזונת ספורט בעניין.
כל הכבוד על ההשקעה. בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)