אבקת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חלבון
    מתאמן24
    01/10/2014

שלום. אני כיום בן 24.מתאמן חדש.כרגע נמצא בשבוע השני של האימונים. מבנה גופי רזה ואני מעוניין להתחטב או במילים אחרות להראות "דוגמן". איני מבין בכל האבקות חלבון ומרוב מאמרים העלתי חרס בידיי. למען גילוי נאות איני אוכל טוב מטבעי.אני לא אוהב את רוב האוכל הקיים.בעייתי.הבנתי שאבקת חלבון יכולה לסייע לי. מה עלי לבדוק כשאני בא לקנות את האבקה? כמה פעמים צריך לקחת אותה? האם יש צורך לקחת אותה למרות שאני מתאמן מתחיל? כל מידע יועיל ויוסף,תודה וחתימה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון

הוספת תגובה

• אבקת חלבון - תגובה

ד''ר איתי זיו
    02/10/2014

הערותי...
    1. אין הכרח כלל באבקת חלבון וניתן לאכול מזון רגיל ולקבל כל מה שצריך לרבות חלבון איכותי. במידה ולא אוכלים מסודר יש מקום לצרוך אבקת חלבון וזאת לעשות תחת ייעוץ מסודר של איש מקצוע. יש לבדוק אם אין רגישות ללקטוז או אחר.
    2. להיראות חטוב מצריך עבודה לא מועטה של אימונים והקפדה על תזונה ועוד. לא כל אחד מתאים למשטר כה נוקשה.
    ממליץ להתייעץ עם תזונת ספורט
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו