מ-י-ו-א-ש-ת!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ-י-ו-א-ש-ת!!!!
    מיכל
    19/04/2008

היי לכם..
    אני בת 21 והיה לי גוף מדהים(סורי על השחצנות אבל זה נכון) ואז התגייסתי לצבא והכריחו אותי לעשות דיאטת השמנה כי לטענתם הייתי רזה מידי ומאז שעשיתי את הדיאטה הזו עליתי משהו כמו 12 קילו ועכשיו אני שוקלת 5 קילו מעל למשקל שאני צריכה.
    הידיים והמותניים מלאים יחסית.
    אני לא יודעת איך להוריד אותם!!להתחיל לעשות הליכות?דיאטות??מה אני אמורה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מ-י-ו-א-ש-ת!!!!

הוספת תגובה

• מיאוש להצלחה

אייל אמון
    21/04/2008

שלום מיכל,
    אין לי מספיק נתונים כמה את אוכלת לכן אינני יכול להמליץ על צמצום או העלאת צריכת המזון היומית, מה שבטוח, פעילות גופנית משולבת תזונה בכמות נמוכה מהכנסת הקלוריות היומית שלך תועיל להשלת הק"ג העודפים.
    פעילות אירובית דוגמת הליכה מהירה 20 דק' ביום והלעאת הזמן בהדרגה ולאחר מכן את הקצב, תראה לך שינויים אם תהיי סבלנית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה ו..

מיכל
    22/04/2008

דבר שני ביום יום אני אוכלת לארוחת בוקר קורנפלקס(תמיד בטעם שוקולד),אחרי זה בעבודה אני שותה אייסקפה שבדרך כלל די משביע אותי ובערב ארוחת ערב רגילה..בין לבין במשך היום אני אוכלת שטויות..מתוק בעיקר..
    הקטע שפעם הייתי אוכלת המון מתוקים ולא הייתי משמינה..יכול להיות שבגיל 21 חילוף החומרים משתנה?
    ועוד שאלה קטנה, בעקרון אני לא רוצה לרדת במשקל כי אני לא רוצה לחזור להיות רזה כמו שהייתי..אני בסה"כ רוצה לעצב את הידיים ואת המותניים..אם אני אעשה מישקולות כל יום ואמשיך לאכול כמו שאני אוכלת אז הידיים לא ייתעצבו?
    תודה רבה וסליחה על המגילה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו